5 könyv, amit még szeretnék elolvasni 2017-ben


Sziasztok! :)

Az idő eszeveszetten rohan, hamarosan vége az évnek, új év, új én és a többi unalmas klisé szöveg. Viszont, mielőtt belerohannánk az ünnepek forgatagába, érkeznek még új megjelenések, amelyekre már úgy vágyakozom, mintha nem lenne mit olvasnom.. Na, de hát ez is csak egy tipikus könyvmoly probléma. :D Úgy gondoltam, összeszedem azt az öt könyvet, amit mindenképpen szeretnék elolvasni még ebben az évben.

Ha valamelyikről érdekel majd a véleményem, akkor lessétek a blogot! :)






1.


Igen, tudom, ez a könyv már megjelent, és a napokban meg is szereztem (és GYÖNYÖRŰ!), szóval hamarosan sorra is kerül. Már réges-régen felfigyeltem erre a könyvre a külföldi youtubereknél, tetszett a szépséges borítója és a jól csengő címe: Caraval. Nagyon izgalmasnak ígérkezik, szóval remélem, hogy jó lesz és érdemes lesz olvasnom. :)


2.


A Könyvmolyképző Kiadó konkrétan ki fog forgatni engem a pénztárcámból, hiszen jobbnál jobb könyveket hoz még karácsony előtt, ezzel is arra sarkallva, hogy a legtöbb ajándékot saját magamnak szerezzem be, a többiek pedig érjék be apróságokkal. Hát, mit ne mondjak, ez valószínűleg így is lesz, hiszen ez a könyv már a hónap végén jön... vagyis egy hét múlva. Nagyon izgulok, milyen lesz Dean könyve, hiszen az előző köteteket is felfaltam és imádtam. Odáig vagyok Elle Kennedy stílusáért, humoráért és a fiaiért, akiket megalkotott számunkra. 


3. 


Azt hiszem, ez az idei év egyik legjobban várt könyve. Elérkezett az utolsó rész is, így egyszerre törölgetem a könnyeimet és nevetek teleszájjal. Böszörményi Gyula a szívembe írta be magát az Ambrózy sorozatával, mostantól biztos, hogy figyelni fogok rá. Szerintem ő egy nagyon különleges könyvélményt és életérzést teremtett ezzel a sorozattal. Már csak maga a régies stílus megéri a dicséretet, ehhez jön még a remek történetvezetés, a szálak művészi játéka és az izgalmas krimi szál, ami felteszi az i-re a pontot, és megalkotja ezt a csodát. 
Mivel a harmadik rész egy irtó nagy függővéggel zárult (ezért ejnye-bejnye!), már mindenki biztosan tűkön ülve várja, hogy mi lesz a mi Milinkkel és Richárdunkkal. Reméljük a legjobbakat!
A borító pedig eszméletlen gyönyörű lett :)


4.


Ez a CoHo kötet is érkezik hozzánk egy hét múlva, én már nagyon várom, hiszen már maga a borító lenyűgözött, csodálatosan átjönnek az érzelmek rajta. Ezt a könyvet is sokan dicsérték már, és mivel én még most ismerkedem Hoover munkásságával, egy ilyen szép kötet nem maradhat ki a gyűjteményemből. Persze előtte még fogom olvasni a Velünk véget ér című könyvét is, csak az nem került fel a top 5-re, mert az még a közeljövőben érkezik. Utána pedig jöhetnek a korábbi könyvei :)


5.


Az idei év másik legjobban várt könyve pedig nem más, mint Sarah J. Maas ACOMAF-ja, azaz a Tüskék és rózsák udvarának a folytatása. A borító gyönyörű, és KÉK *.*, örülök, hogy ez lett a magyar is. Mielőtt elolvasnám, esélyes, hogy újraolvasom az első részt, mert már nem minden rémlik, és természetesen csakis öröm és boldogság lesz, ha újra élhetem Feyre kalandját, és újra találkozhatok a srácokkal. De hogy miket tartogat nekünk SJM a folytatásban, azt hamarosan megtudjuk. Addig is visszaszámlálás indul, remélhetőleg a karácsonyfa alatt lehet a könyv.


Nos, ez volt az én kis listám, amit láthatólag a KMK ural, plusz még vannak olyan kötetetek a tarsolyukban, amiket még nagyon várok, viszont még nem tudjuk mikor érkeznek, de biztos, hogy hamarosan a többi is eljön. :) 
Szóval, ha ti is várjátok valamelyiket, írjátok meg nyugodtan kommentben, az értékeléseket pedig majd a későbbiekben megtaláljátok az oldalon. :)



2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű az illusztrációs képed!
    A Caravalt én is szeretném még az idén elolvasni, de fogadni nem mernék rá. ;) Az a baj, hogy mindig annyi jónak tűnő könyv kerül a kezeim közé, hogy egyszerűen azt se tudom mikor melyiket olvassam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)
      Nekem is egyre jobban gyűlik az olvasatlanok kupaca, lesznek itt problémák.:)

      Törlés