R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel

Az ​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.


Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 406
Fordító: Mergl-Kovács Bernadett
ISBN: 9789633996126
 ❉❉❉
Ez a könyv azért került most a kezembe, mert nemrégiben jelent meg az írónő újabb könyve nálunk és mivel régóta kerülgettem ezt a regényt, gondoltam az új előtt elolvasom, hogy mennyire jön be az írónő stílusa. Nos, szerencsére nem csalódtam. :)

A sport + a humor + a jól felépített szereplők mind jó hozzávalók egy remek könyvélményhez. Nem bánom, amiért sok író/írónő ebben az irányvonalban próbálkozik, mert nagyon sok jó is kisülhet belőle, lásd Elle Kennedy Off Campus sorozatát, amit csak imádni lehet. Voltak elvárásaim, persze nem olyan nagyok, mint amit egy Elle Kennedy könyvtől várok el, de úgy gondolom, R.S. Grey is fantasztikus írónő, hiszen lenyűgözően csavarta a szálakat, fonta a történetet és ábrázolta a szereplőket, akiket hamar meg is tudtunk szeretni.

Kinsley minden álma bejutni az olimpiára, hiszen elég tehetséges focista, valamint az egyetem focicsapatába is rögtön bekerült néhány újonccal együtt. Becca személyében egy őrült, mégis igaz barátra lel, akivel mindent meg tud beszélni, legfőképpen azt, hogy a botrányos magánéletű, híres focista, Liam, az ő csapatukat fogja segíteni segédedzőként ebben a félévben.  Liam a jóképű, dögös pasas, aki hírhedt arról, hogy mindig más csajjal mutatkozik és ettől visszhangzik a média. Kinsley mindenáron el szeretné kerülni a vele való kontaktot a szükségesen kívül, ám ellenséges csapatkapitánya és néhány társa olyan feladatokat ró ki rá és két barátnőjére, hogy Liam többször is kénytelen közbelépni, emiatt pedig többször is beszélgetésbe elegyedik Liam és Kinsley. Nem is beszélve a házibulikról, ahol még közelebbi kapcsolatba kerülnek alkalomadtán...

Ez egy klisékkel tűzdelt, hétköznapi történet, bajos csajokkal és jóképű herceggel, aki természetesen rögtön megváltozik az új lány kedvéért. Igen, máskor utálom ezt, de most annyira könnyed és hangulatos volt az egész sztori, hogy csak úgy sodort magával. Nem érdekelnek a klisék, ha igényesen van tálalva, ahogy az itt is történt. Kedveltem a szereplőket, a lapokhoz ragadt a kezem és csak faltam az oldalakat. 

Egyedül Emily karakterét nem értettem, miért szükséges, hiszen szegény, ő volt a harmadik kerék Becca és Kinsley között, akik hiába próbálták bevonni, nem éreztem úgy, hogy hozzájuk tartozik. Sajnos számomra is többször bebizonyosodott, hogy a hármas barátságok nem igazán működnek és ez a regényben is visszaköszönt.

Beccát ellenben imádtam, igazi bolondnő, akivel képes lennék átbeszélni az egész éjszakát :) Igazi barát a javából.

Kinsley és Liam szerintem tökéletesen kiegészítették egymást, valamint igazán jól tudták kezelni a másikat, kijavítva ezzel a hibáikat. Nagyon cukik voltak, imádtam a közös jeleneteiket, valamint a négyes randikat is, amikor a lányok egymás vérét szívták...

Ez egy olyan könyv, amit végig vigyorogsz, hiszen folyamatosan egymást ugratják a szereplők és mint a való életben, humorral minden szebb és jobb. Nem teljesen tökéletes, ne várjatok el tőle sokat, nem nyújt kimagasló érzelmi katarzist, viszont egy kellemes kikapcsolódást biztosan!
Nagyon szerettem és nem kérdés, hogy nyugodt szívvel, boldogan vágok bele az írónő további könyveibe! Olvassátok, szeressétek, élvezzétek!


Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA máris megrendelheted! 

 Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek: 

"Hitt benne, és sikerült."
*
"– Na és velem mi a helyzet?
– Azt mondanám, hogy jobban szeretlek, mint a hagyományos M&M'set, de fel kell kötnöd a gatyád, ha le akarod győzni a mogyorósat."
*
"Tényleg ennyire nehéz hűségesnek maradni? A férfiak fizikailag képtelenek rá?"
*
"– Ez a sebváltó, vagy csak ennyire örülsz, hogy látsz?"
*
"A számító picsa!
Bárcsak tényleg a Harry Potterben lennénk! Akkor tuti, hogy bevetném ellene a Cruciót. Igen, pontosan, használnám az egyik főbenjáró átkot, lesz, ami lesz, Mágiaügyi Minisztérium!"

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése