Amanda Maxlyn: Mi lesz velem?

Az élet olykor tréfát űz velünk.
Négy év óta mindenki csak a végzetes betegségben szenvedő lányt látja bennem.
De nem vagyok hajlandó sírni.
És feladni sem fogom.
Egy komoly kapcsolat a legutolsó dolog, ami mostanában szóba jöhet nálam, de a Parkerrel töltött éjszaka felforgatja a világomat. Ő kitartó, és tudja, mit akar. Engem.
Nem bánik úgy velem, mintha törékeny lennék.
Ám sejtelme sincs az igazságról, én pedig még nem állok készen arra, hogy bevalljam neki.
Mert mi van, ha ez mindent megváltoztat?
Tizenhét éves voltam, amikor az életemből tragédia lett.
Huszonegy, amikor rám talált a szerelem.
Aundrea McCall vagyok. Ismerd meg az utat, amit végig kell járnom.




Kiadó: WOW
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 320
Fordító: Deres Anita

❉❉❉


Azt hiszem ez a könyv abba a kategóriába sorolható, amikor egyszerre összetör és gyönyörködtet a történet. 

Aundrea szemszögéből olvashatunk életének egyik időszakáról, amikor is már négy éve Hodgkin-limfómában szenved, sorról sorra szedi a különféle gyógyszereket, amelyek nagyon durva tüneteket produkál rajta, valamint kemoterápiát is alkalmaznak rajta a gyógyulás érdekében. 

Igyekszik élvezni az életet,próbál normális, hétköznapi módon élni, ezért a történet elején azt olvashatjuk, hogy egyik legjobb barátnőjével elmennek bulizni, ahol összegabalyodik egy magas, helyes fickóval, Parkerrel. Az egy éjszakás kaland nem Aundrea műfaja, ezért elég rosszul érzi magát, bár nagyon jó élményei voltak az ismeretlen férfival. Ám de nem sokáig marad ez így, hiszen kiderül, hogy a lány nővérének férje az állatorvosi klinikára felveszi Parkert, mint gyakornok. Milyen kicsi a világ, nemde?! 

A vonzalom csak úgy szikrázik kettejük között, amikor Aundrea is besegít az állatorvosi klinikán rész munkaidőben, és bármennyire igyekszik is elkerülni, és ellenállni a férfinak, az érzelmek erősebbnek bizonyulnak. 
Aundrea titkok hálójába bújik, nem árulja el betegségét, és a folyamatosan zajló terápiákat, mert végre normális szerelmi életet szeretne. A családja persze nem néz rá jó szemmel emiatt, de nem szólnak bele az életébe, hanem teljes erővel támogatják mindenben. Fontos szerepet kap itt még a barátság is, és persze a hatalmas, nagybetűs szerelem, amit mindenki szeretne.

Átélhetjük a lelki mélységeket és magasságokat, néha úgy érezzük, majd' megszakad a szívünk, máskor meg mosolyogva olvastam a sorokat. 
Nagyon tetszettek az erotikus részek, annyira aranyosak voltak együtt, és folyamatosan drukkoltam, valamint a kis randik is nagyon jó hangulatúak voltak.

Nem volt unalmas a történet, volt benne sok fordulat, a vége pedig eszméletlenül durva volt! Kaphatna egy hatalmas ejnye-bejnyét az írónő, amiért ilyen gonosz...:D 

A témája ellenére nem volt annyira depresszív a könyv, inkább egy kisebb hullámvasútnak mondanám, és voltak benne nagyon szép gondolatok, ezért tanulságosnak tartom, megéri elolvasni.


Csillagos értékelés:


Kedvenc idézetek:

"Csak rám pillant, és a szívem máris hevesebben ver."
*
"Nem tudnék egyetlen kedvenc könyvet sem kiválasztani, mert az olvasás nem arról szól, hogy mi vagy ki a legjobb, inkább a történet számít. Minden könyv más és a maga nemében különleges, és a legnemesebb érzéseket hozza ki belőlem. Imádok elszakadni a valóságtól – távol mindattól, ami a fájdalmaimra emlékeztet."
*
"Ha egy pasinak nem tetszik, ahogyan eszel, akkor soha nem is volt odáig érted."
*
"Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy nem a halál utáni életben hisz, hanem a halál előttiben. Én már nem is reméltem, hogy valaha még újra hinni fogok a halál előtti létezésben. De aztán betoppant Parker."
*
"A szerelem teljes önátadás. Ha szerelmes vagy, annyira megbízol valakiben, hogy mindenhez, ami a tiéd, szabadon hozzáférhet. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy összetöri a szívedet."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése