Blogszülinapi Nyereményjáték - 3. forduló

Sziasztok! :)

Eljött a blogszülinapi nyereményjáték harmadik, és egyben utolsó fordulójához. Mint mondtam már a Facebook oldalamon és a molyon is, a harmadik nyeremény nem más lesz, mint egy fantasztikus könyv. De hogy melyik ez, azt még nem árulom el, hanem kattinsatok a bejegyzésre! ;)
 Annyit ígérhetek, hogy kívülről gyönyörű, belül pedig tele van romantikával és egy remek sporttal, amihez társul egy csodás pasi is :P 





Ismételten köszönöm, hogy rengetegen játszottatok az eddigi játékokon, tényleg nagyon lelkesek vagytok, és ezzel feldobjátok az én mindennapjaimat is :) 

Remélem, hogy már nagyoooon kíváncsiak vagytok, hiszen még fogalmatok sincs róla, hogy melyik könyv kerül nemsokára kisorsolásra egy szerencsés nyertesnek.

Annyit elárulok, hogy nagyon új a könyv, és egy aranyos, magyar hölgy a szerzője, aki állandóan mosolyog, és majd' kicsattan az energiától. Ezt az energiát tökéletesen beleviszi a könyvébe (most már többes számban - könyveibe).

De nem húzom tovább az így is pattanásig feszült idegeiteket, leleplezem a nyereményt egy képpel:









TÁDÁÁÁÁÁ!!!!














A könyv pedig nem más, mint P. C. Harris legújabb könyve, az Újrajátszás!

Fülszöveg:

"A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek."


Mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerd a (ráadásul DEDIKÁLT) könyvet:

- Kedveld a Könyvmánia blog facebook oldalát: KATT
- Kedveld P. C. Harris írónő facebook oldalát: KATT
- Töltsd ki a Rafflecopter dobozt, hogy bekerülj a kalapba :) 





a Rafflecopter giveaway

14 megjegyzés: