Elle Kennedy: The Goal - A cél (#4 Off-Campus)

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.
De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.


Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 432
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634574217
❉❉❉



Nagyon vártam már az Off-Campus utolsó részét, de közben kicsit szomorú is voltam, hiszen egy újabb csodás sorozat végéhez értünk. Természetesen nincs ok a szomorkodásra, hiszen az írónő dolgozik a spin-off sorozaton (remélem magyarul is olvashatjuk majd) a Briar U-n, aminek első részében Fitzy-t ismerhetjük majd meg jobban. Nagyon izgatott voltam már Tucker könyve miatt, hiszen az előző részekben csendes, visszahúzódó, ám a hokisok körébe tartozó külsővel rendelkező srácnak ismertük meg.

A történet az előző résszel egy darabig párhuzamosan halad, olvashatunk még Dean és Allie találkozásáról, de most már végre Tucker fejében vagyunk, aki egy buliban meglátja Sabrinát, s barátai ellenkezésére nem hallgatva, érdeklődést tanúsít iránta. Sabrina idejébe nem férne bele egy pasi, csak a szükségeit szeretné kielégíteni, de most a legfontosabb, hogy szedjen össze elég pénzt és bejusson a Harvard jogi karára. Minél előbb szeretne elmenekülni otthonról, a rémes nevelőapja és nagyanyja mellől. De hát ki tud ellenállni ennek a vörös hajú, szakállas, imádnivalóan édes srácnak? Sabrina sem, és ez rendesen megkavarja körülötte az állóvizet, és fenekestül felforgatja a terveit. Mindkettejüknek vannak sötét foltjaik a múltjukban, meg kellett küzdeniük nehézségekkel. Sabrinát elég ridegnek láthattuk az előző részekben, ám most az álarca mögé láthatunk, és megérthetjük őt.

"Mert a legfontosabb cél szeretni és szeretve lenni."



Ugyanakkor voltak olyan részek is, amikor rendesen megrángattam volna Sabrinát, amiért bizonytalanságban tartotta, amiért egyszer megölelte, majd eltaszította őt, amiért elszakította őt egy olyan időszaktól, amelyet a pároknak együtt kell megélniük. Nagyon haragudtam rá, de valahol meg is értettem, mégse érzem helyesnek, amiért ilyen sokáig váratta Tuckert. Tuck egy hihetetlen fickó. Türelmes, édes úriember, aki kinyitja az ajtót előtted, aki aggódik érted, aki gondoskodik a szeretteiről, aki szabad teret hagy neked. Mindenki ilyen férfira vágyik.

Elle Kennedy könyveinek van egy sajátos hangulata, amely mindig elvarázsol. Ezzel a könyvvel sem most máshogy, hiába érződik rajta a komolyabb hangvétel és mondanivaló. Egy picit mélyebb témákat érint és picit kevesebb volt a humor, ám ez cseppet sem von le a könyv értékéből. Csodálatos történet. Reményt ad azoknak, akiknek rémes gyerekkoruk volt, azoknak, akik nehéz helyzetekbe kerültek és azoknak, akik ugyanúgy félnek a szerelemtől, mint Sabrina.

Sokan írtátok, hogy nem volt olyan jó a történet vagy hogy nem tetszett annyira, de én ezzel nem értek egyet. Úgy érzem, méltó lezárása volt ez a sorozatnak, amit oly sokan szeretünk. Mindegyik szeretett párosunk megkapta a maga boldog lezárását, és ha a kiadó kegyelmez nekünk, a spin-off sorozatban még kaphatunk egy kis Briar-t :) Biztos vagyok benne, hogy sokszor fogom még olvasni az egész sorozatot, hiszen felejthetetlen élményekkel gazdagított, amit újra és újra szeretnék átélni. :)


Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA te is megrendelheted!


Csillagos értékelés: 

Kedvenc idézetek:

"Végül is csak azt értékeljük igazán, amiért keményen megdolgoztunk."
*
"Már egy hete nem láttam, ami úgy hét nappal több az elviselhetőnél."
*
"A pasik mindent elneveznek, ami fontos nekik: kocsikat, farkakat…"
*
"– A szabályokat a lúzereknek és az unalmas embereknek találták ki."
*
"Szóval, mindent összevetve, a pénz nem minden. Tök mindegy, mennyire vastag valaki. Mindannyian ugyanúgy szenvedünk és ugyanúgy szeretünk. Egyformák vagyunk. Nem számít, kivel élsz vagy honnan jöttél. A jövődet te alakítod, és nagyon szeretném látni, a te utad hogyan alakul."




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése