Colleen Hoover: Ugly love - Csúf szerelem


Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!


Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 326
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634571100

❉❉❉

Amint meglátom a Könyvmolyképző oldalán, hogy egy újabb Colleen Hoover kötet érkezik hozzánk. már alig várom, hogy rányomhassak az Előrendelem gombra. Ezzel a könyvvel sem volt máshogy, már akkor izgatott voltam, amikor megláttam, hogy hamarosan megjelenik az Ugly Love, amivel már szemeztem egy ideje, hiszen nagyon tetszett a borítója, és örültem, hogy nekünk is megmaradt az eredeti.

Amikor megjött a rendelésem, neki is estem a könyvnek. Már az első oldalaknál éreztem, hogy ismét egy különleges könyvet fogok a kezemben. Ahogy haladtam előre, tudtam, hogy fájni fog, de nem bírtam letenni, és elszakadni a soroktól. Újabb csodálatos történet a szerelemről, a reményről és az újrakezdésről. 

Tate átköltözik a bátyjához, Corbinhoz, a tanulmányai és a jövője miatt. Corbin pilóta, ezért ritkán van otthon, a költözés pillanatában is Tate egyedül szenvedi fel a bőröndjeit, ám már rögtön útját állja az ajtó előtt fekvő, részeg idegen. Tate ekkor találkozik először Miles Archerrel, aki összetörve, sírva alszik el a karjaiban. Másnap egy szigorú, távolságtartó férfival találja szemben magát, ugyanakkor vonzza ez a szoborarcú, helyes ismeretlen. Miles sem bírja távol tartani magát a lánytól, ezért megállapodnak, hogy csak kölcsönös testi örömet szereznek egymás számára, nincs beszélgetés sem a múltról, sem a jövőről, sem érzelmekről. Tate eleinte megelégszik az együttlétekkel, de aztán egyre jobban belezuhan a kék szempárba, Miles őszinte oldalának megnyilvánulásába. Ám amikor ő közeledne, Miles eltávolodik, falat emelve közéjük, amelyet nehezen tud átlépni. A kis játékuk lassan átfordul fájdalmas pillanatokba, amikor a múlt árnyai körülfonják őket, és meggátolják a boldogságukat. De vajon Tate képes lenne megbirkózni Miles árnyaival, ha erre még a férfi maga sem képes? 

 "-Én nem estem beléd, Tate. Én valósággal beléd zuhantam. "

Tate számomra nagyon szimpatikus női főszereplő volt. Nem nyafogott, nem hisztizett, tett a céljai érdekében, kedves, őszinte, gondoskodó ember, aki csak szeretni akar. Teljesen bele tudtam képzelni magam a helyébe, átéreztem minden boldogságát és bánatát. Tökéletesen passzoltak Milessal, csak úgy izzott közöttük a levegő a közös jeleneteik alatt. Ritkán találok egy könyvben két ennyire összeillő embert, de Colleen képes mindig újabb szerelmet adni nekünk. 

Miles Archer beírta magát a szívembe, egy újabb dobogós helyet rabolva el az eddigi könyves szerelmek elől. Egyenes feltornászta magát a központba, hogy ott leüljön és kisfiús mosolyával, piszkos fantáziájával megfertőzze a gondolataimat. Mivel láttuk a múltját is, amelyet az írónő apránként adagolt nekünk, tudtam, hogy ő egy nagyon jó ember, csak valami nagyon rossz történt vele, ami miatt most így viselkedik. Tate is látta ezt az oldalt, csak ő sem tudta az okokat. Szeretni akarta ezt az embert, még a tüskéivel együtt is. 

Az írónő pedig újra összetört minket, a szereplőivel együtt. Felvonultatja az érzelmeket a legfelsőbb szintekre, hogy aztán kegyetlenül lecsapjon ránk, szilánkokra törve a szívünket. De ezért is imádjuk ezt a nőt, nem? Mindig összetör minket, de aztán olyat ad nekünk, ami megmelengeti a lelkünket, és képesek leszünk hinni az igaz szerelemben. Mert ez a történet is csak azt mutatja, hogy mindenki életében van egy ember, aki beforrasztja a sebeket és örökre boldoggá teszi. A te feladatot csak az, hogy ne add fel, ne zárkózz el, és adj egy esélyt a szerelemnek. Igaz, hogy a szerelem egyben a leggonoszabb dolog a világon. Önzővé tesz, ki akarod sajátítani a szerelmed, összetörsz, boldogtalan és szomorú leszel tőle és néha rohadtul tud fájni. De megéri. Mindig megéri. Mert ez a legcsodálatosabb dolog az életben. 

A könyv központi eleme az erotika volt, ami szintén igényesen, szépen volt megírva, nem ment át semmi borzalmas erotikus maszlagba, hanem ez is maradt a CoHo szinten. Imádtam a közös részeket, annyira illettek egymáshoz minden téren, és olyan jó volt olvasni néhány részt. Az egyik kedvencem az esőben csókolózós volt...annyira romantikus <333 

Az ilyen történetekért éri meg olvasni. Colleen Hoover nagyon ért ahhoz, hogyan ragadja meg az olvasók figyelmét az igényeik alapján, és képes olyan regényeket alkotni, amelyek örökre a szívünkhöz nőnek. Imádom, és mindig is imádni fogom! 


Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA te is megrendelheted! :)



Csillagos értékelés: 
+ kedvenc <3


Kedvenc idézetek:

"A szerelem nem mindig szép, Tate. Van, hogy egész idő alatt abban reménykedünk, hogy a dolgok előbb-utóbb megváltoznak. Hogy minden jobb lesz. Aztán egyszer csak azok kapjuk magunkat, hogy megint ott vagyunk, ahonnan elindultunk, és útközben valahol elhagytuk a szívünket."

*
"Isten azért adja nekünk a rossz dolgokat, hogy jobban meg tudjuk becsülni a jókat."
*
"– Az életem sokkal jobb, mióta benne vagy."
*
"Néha az ember el is felejti, mennyire hiányzik neki a másik, amíg újra nem találkozik vele."
*
"A szerelem csúf és csodás oldala között az a különbség, hogy a csodás rész sokkal könnyedebb."






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése