Anne L. Green: A sötétség fogságában

A nők tényleg a zűrös pasikhoz vonzódnak?

Andrew Dark egy drogkartell vezetőjeként élvezi a hatalom és a pénz adta lehetőségeket, ám ebben a sötét világban mindennek megvan az ára. Hamar ráébred erre ő is, amikor egy alkalommal hiba csúszik a számításába. Elraboltatja az áruló embere húgát, a szókimondó és csinos Christine Stuartot. Fogva tartó és túsza között kínzó vágy ébred. Háttérbe szorulnak a józan, észszerű döntések.
Vajon Andrew Dark, a sármos rosszfiú tényleg csak egy gátlástalan bűnöző? A férfi múltjával van esélyük a felhőtlen szerelemre?

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Greennek, a 2015. év elsőkönyves felfedezettjének romantikus-erotikus regénye nemcsak új köntösbe öltözött, de a korábbiaknál is több izgalommal és szövevényes fordulattal bővült.


Kiadó: Álomgyár
Kiadás éve: 2018 (bővített)
Oldalszám: 520
ISBN: 9786155692871


❉❉❉

Köszönet az írónőnek a dedikált példányért! :)

Az írónővel való ismerkedésem tavaly nyáron kezdődött, amikor is elolvastam tőle a bővített változatú A remény hajnala című könyvet. Ez a könyv annyira nem jött át nekem, de érezhető volt az írónő remek stílusa, és mivel ő is annyira romantikus lelkű mint én, biztos voltam benne, hogy szeretnék még tőle olvasni. Így jutottam el most A sötétség fogságában-hoz.

Ez a történet már sokkal jobban tetszett, a karaktereket is jobban szerettem, és volt bőven mondanivalója a könyvnek. Tetszik a drogkartellek világa is, és voltak olyan mellékszereplők is, akikről szeretnék még többet megtudni. 

Chris-t elrabolják, mivel a bátyja tartozik a főnökének egy elbaltázott áru miatt, és a húgát ajánlja fel
biztosítéknak. Így kerül Chris Andrew yacth-jára, ám igyekszik minél hamarabb elszabadulni fogva tartójától. Andrew maga is meglepődik, nem egy nőre számított, főleg nem egy ilyen határozott, erős és kitartó nőre. Úgy gondolja, az ő élete már nem lehet boldog, nem érdemel családot és szerető nőt, mert már annyira beszippantotta a maffia világa, amiből nem igazán lehet élve kilépni. Ezért is ijed meg, amikor elkezd vonzódni a nőhöz, akinek a hajón való tartózkodását igyekszik jobbá és elviselhetőbbé tenni. Közös kalandjaik miatt azonban csak még közelebb kerülnek egymáshoz, olyannyira, hogy ha egy helyiségben vannak, izzik közöttük a levegő. Chris nem akarja elhinni, hogy bátyja ilyen aljasságra vetemedett, ugyanakkor kicsit örül is a változatosságnak, mert szembetűnik neki, mennyire unalmas volt az élete egy olyan pasi mellett, akit nem is szeret igazán. Amikor egyre többet gondol Drew-ra, rájön, hogy nem is tudja, milyen az igazi, elsöprő, szenvedélyes szerelem. Az érzelmeknek nem lehet sokáig ellenállni, de vajon megkaphatják az állandó boldogságot és békét? Vagy tényleg nincs menekvés a sötétség fogságából?

Andrew karakterét most kivételesen jobban szerettem, mint a női főszereplőét. Egyrészt az is közrejátszott, hogy állandóan Paul Walker arca volt előttem, a lehengerlő mosolya, a rosszfiús külseje és a kemény külső mögötti belső értékei. Nagyon szeretem a rossz fiúkat, akik igazából nem akarnak bűnbe esni, hanem egy boldog, békés, teljes életet szeretnének a szeretett nővel. 
Chris egy nagyon erős nő, aki nem mellesleg okos is, és nem fél szembeszállni a rossz fiúkkal sem. Néha nem értettem egy-két megmozdulását, és voltak elég valótlan események is, mint például hogy az elején rögtön nekiáll az elrablójának, amit valójában nem hiszem, hogy megtenne egy nő, hiszen ki tudja, milyen következményei lennének. Valamint nem hiszem, hogy olyan könnyen és észrevétlenül tudna belopózni egy tűzfészek közepébe és gondtalanul kihallgatni őket. De mivel ez egy könyv, és Chris elég tökös csaj volt, simán megtörténhet! :D

A mellékszereplők közül Tony volt a kedvencem, elég sokrétű karakter, akinek a történetét megismerhettük a lapokon keresztül, akinek nagy szíve van a zord külseje mögött, és aki szintén megérdemli a boldogságot. A másik Reggie karaktere volt, aki az írónő áprilisban megjelenő könyvének a főszereplője lesz. Nagyoooon kíváncsi vagyok rá, mert megfogott a titokzatosságával, alig várom, hogy olvashassak róla! Remélem, az ő történetével már megkapom azt a katarzist, amit az írónő könyveitől várok. :) 

Anne L. Green-nek van egy sajátos stílusa, amely magával ragad, és mindegy milyen világba kalauzol el minket, mindig tud újat mutatni. Nagyon várom a Las Vegas-i kaszinók és szerencsejátékok világát, valamint szeretném bepótolni az írónő előző könyveit is.

Ez a könyv megmutatja, hogy egy sötét világból is van kiút, és hogy a szerelem a legesélytelenebb helyzetben is képes kivirágozni. A romantika és az erotika mellett olyan fontos témák is felbukkannak, mint egy kapcsolat mélyre kerülése, depresszió, a barátok és a család szerepe, valamint a legfontosabb, hogy mindenkinek jár egy második esély az életben. 

A cselekmény folyamatosan pörög, újabb és újabb izgalmakba csöppenünk, harcolunk a romantikáért és a szabadságért. Tanulságos, érzelmes és roppant élvezetes sztorit kaphattunk. 

Ajánlom a romantika és a kalandok szerelemeseinek, azoknak, akik hisznek a második esélyben és az igaz szerelemben! :) 

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINVA te is megrendelheted! :)


Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"Ez a férfi mindent ki tudott törölni egyetlen csókjával."
*
"Ebben a világban mindent a pénz irányít, nem a törvény."
*
"Minden jó pasinak van valami beütése."
*
"– Mindannyian követünk el hibákat, de azért élünk, hogy változtassunk rajtuk."
*
"Ha az ember szeret valakit, nem tud józanul gondolkodni, de azt hiszem, ezt már te is tudod."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése