Colleen Hoover - Tarryn Fisher: Soha, de soha (2. és 3. rész)


Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.
_____________________________________________

Silas Nash és Charlize Wynwood kénytelen elmélyedni a múltban, hogy megoldják saját rejtélyeiket. Versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, mielőtt mindent elveszítenek.
Vajon vissza tudják szerezni, ami egyszer már az övék volt? Visszakaphatják-e a régi énjüket?






Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017-2018
Oldalszámok: 116 és 112
Fordító: Matyola Melinda

❉❉❉


2. rész

Az első rész újraolvasása után rögtön kaptam is a folytatáshoz, hiszen nem lehetett nem folytatni a történetet, annyira izgalmasan zárták le az írónők. Ez a rész nagyon rejtélyes volt, hiszen Silassal együtt fedeztük fel lassacskán a múlt történéseit, valamint Charlie-ért aggódhattunk egy kicsit, hiszen ő eléggé elkeveredett. 

Silas foggal-körömmel harcol a lányért, mindent megtesz azért, hogy újra visszahozza az emlékeiket, hogy megtalálja a kulcsot, a megoldást, ami elvezeti őket az amnézia kezdetéhez, és hogy tisztába tegyék, mi is történt velük.

Picit rövidke volt ez a rész, de továbbra is imádom Silast és Charlie-t, valamint Landon-t is eléggé megkedveltem, igazi testvérként viselkedett. 
Na és persze ismét olyan befejezést kaptunk, ami folytatásért kiált. :) Letehetetlen, pörgős, izgalmas olvasmány.


Csillagos értékelés:

Silas & Charlie


3. rész

Nos, ezzel a résszel már nem voltam igazán kibékülve, több okból is. Az egyik az, hogy ezt a történetet, egyben nézve a három kis részecskét, nagyon rövid volt. Ebből kifolyólag rengeteg dolgot csak összecsapva kaptunk meg. Annyi lehetőség és jó ötlet lapult még ebben a sztoriban, hogy vétek volt elpazarolniuk az írónőknek.

A lezárás már tényleg az, ami, ugyanis a legsötétebb dolgok is napfényre kerülnek, megtudjuk a valós tényeket és eseményeket, amely ehhez az amnézia dologhoz vezettek.
No, és az előző részben ahol Charlie kikötött, az konkrétan ködbe veszett. Pedig érdekelt volna az ok, valamint az, hogy a menekvés után ilyen könnyen elfeledték ezt az igenis nagy dolgot, mind a szereplők, mind az írónők.

A valós oka az emlékezetkiesésnek pedig meglehetősen ömm...romantikus, aminek örült is a romantikus lelkem, ám kevés, és én valami sokkal ütősebbre számítottam.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(A szöveget kijelölve megnézheti, aki szeretné/aki már olvasta)
Én arra gondoltam, hogy a Rák, vagy esetleg az anyja átkozta meg őket, és valahogy visszaszerzik majd tőlük az emlékeket...Ne mondjátok, hogy nektek ez nem jutott eszetekbe :) 
SPOILER VÉGE!!!!!!!!

Úgyhogy picit csalódás volt, picit lezáratlan és összedobott, de mivel imádom a párost, Silast és Charlie-t, ezért eszemben sincs lehúzni a történetet, mert nagyon szórakoztató volt és kellemes kikapcsolódást nyújtott pár órácskára. :)

Csillagos értékelés:

Kép forrása: Google

Kedvenc idézetek:


"Mindketten tudjuk, hogy sok olyan ember mondja magát a barátunknak, aki aztán mégsem ehhez tartja magát (…)"
*
„A sors lelkünk mágneseként vonzza hozzánk azokat az embereket, helyeket és dolgokat, amelyekhez tartozunk.”
*
"– Mi az, amit legkevésbé szeretnél elfelejteni? "
– Téged.
*
"– A lelkünk azok felé húz minket, akikhez tartozunk."
*
"Ha a mosolyt hallani lehetne, az övé egy szerelmes dal volna."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése