Erin Watt: Megtört herceg (#2 A Royal család)

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.
Talán igaza van.


Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 346
Fordító: Sándor Alexandra Valéria

❉❉❉

Köszönet a Könyvmolyképző Kiadónak a könyvpéldányért! :)

Egy picikét még számomra is hihetetlen, hogy a kiadó szinte rögtön el is hozta nekünk a Papírhercegnő folytatását. Nem mondom, hozzá tudnék szokni ehhez a tempóhoz, azonban tudjuk, hogy borzasztó nehéz feladat eljutni egy külföldi könyvtől egy magyar példányig, amit már a kezünkben tarthatunk. Erin Watt újdonsága nemcsak a kinti országokban, hanem nálunk is hatalmas sikert arat, mindenkit elkapott a Royal-láz, (hozzátenném, hogy jogosan). 

Szerencsére a második rész folytatódik ugyanott, ahol az előző abbamaradt, viszont itt most kapunk egy kis Reed szemszöget is, hogy tisztába tehessünk néhány dolgot. Aki olvasta az első részt, az tudja, mi volt a vége, és hogy mindenki sokkot kapott, valamint együttes erővel szerettük volna kifilézni Reed Royal fenekét. Most megkapja méltó büntetését és szenved egy kicsit, igyekszik visszaszerezni Ella bizalmát. Ella azonban nehezen bocsát meg, amit meg is értek, és teljesen együtt tudtam vele érezni. A bizalom törékeny dolog, és nagyon nehéz újjá építeni, ha egyszer leromboltuk. A szíve persze epekedve vágyik Reed után, az agya azonban ellent mond, és kerüli a fiút. Reed nem adja fel, a lány ajtaja előtt ver tábort, és mindent megtesz, hogy jóvá tegye bűneit. Ettől függetlenül Reed ugyanaz, aki volt, egy beképzelt seggfej, aki néha bunkó, de szerelmes, és nagyon aranyos, ahogy teper. Mi nők pedig szeretjük, ha egy kicsit a férfi hajt értünk, nemde? Úgy tudnám őt jellemezni, mint egy ölelgetni való mackót, akit néha nem árt megdorgálni is. 

Egyre több mocskos titok derül ki a Royal családról, láthatjuk, hogy senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, csak igyekszünk ezeket elrejteni szem elől. 
Számomra továbbra is Ella a kedvenc karakterem, tetszik, hogy reális az egész, ahogy gondolkozik és cselekszik, hogy kiáll önmagáért és másokért, és hogy nem fél kinyitni a száját. Hogy hiába élt át sok mindent, őt nem vakítja el a pénz, hanem továbbra is jólelkű és gondoskodó. 
A másik pedig szintén továbbra is Easton. A fiúk közül talán őt szeretem a legjobban, hiszen a maga kisfiús sármjával, a mocskos szájával és a hibáival úgy tökéletes, ahogy van. Alig várom az ő könyvét!
Végre Callum is több szerepet kapott, és tetszett, ahogy itt viselkedett, remélem, hogy többet fog mostantól jelen lenni a későbbiekben is.
Valerie-t is nagyon szerettem, ő egy igazi hús-vér barát. Imádom, hogy ő is nagyszájú, de közben érzékeny is, és hogy minden megmozdulása emberi. Örülök, hogy ő is jelen van, és hogy Ellának van egy olyan barátja, mint ő. 

Aki nem szerette az első részt, az ne is folytassa, hiszen ez a rész ha lehet, még több drámával van tele, mint az első, emellett van bőven romantika, izgalom és verekedés is. A cselekmény továbbra is pörög, a könyv pedig szintén letehetetlen volt. Egyáltalán nem volt érezhető, hogy ez egy folytatás, és igen, ez egy Elle Kennedy ismérv, hiszen az Off-Campus sorozatának az összes része is ilyen addiktív és lehengerlő, fantasztikus szereplőkkel és remek írásmóddal. Az ehhez hasonló, és ilyen könyvekért/sorozatokért éri meg olvasni, mert ezek a gyöngyszemek igazi ékes példái lehetnek az olvasás lehengerlő élményének, amit csak az élhet át, aki könyvmoly. 

Talán ezt a részt egy leheletnyivel gyengébbnek éreztem az előző résznél, nem tudom miért, talán a sok dráma miatt, viszont úgy döntöttem, hogy emiatt nem vonok le az értékéből. 

A befejezés szintén Nagyon durva függővég, körülbelül kitépi az ember a haját az utolsó szálig, mert nem hiszi el, hogy komolyan így fejezik be, és hogy most akkor mi a fene is van. Ezek után már csak reménykedni merek, hogy a harmadik részre sem kellesz sokáig várnunk. :) 



Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"– Ne tegyél semmi olyat, amit később megbánnál."
*
"– Szar dolog, amikor összetörik az ember szívét."
*
"– Úgy döntöttem, hogy nem pazarlom az időmet és az energiámat olyanokra, akik nem érdemlik meg."
*
"Sohasem volt igazából szükségem semmire, mielőtt megismertem őt. Most már levegőt venni is nehéz úgy, hogy nincs mellettem."
*
"– A való életben is van letiltás gomb? Csak mert jó hasznát venném."
*
"– Pasiügyek?
– Aha – temeti az arcát a tenyerébe Val. – A barátom szerint nyitott kapcsolatban kéne élnünk.
– Szóval máshol akar ebédelni, de vacsorára hazajönne?
– Igen.
– És neked ez nem oké.
– Hát nem. A hűséges srácokat részesítem előnyben. Ti, Royalok, ezt talán nem értitek.
– Aucs, Val! Mit ártottam neked? – kap a szívéhez Easton.
– Van farkad. Úgyhogy eleve a sötét oldalon állsz."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése