COVER REVEAL - Borítóleplezés: Szaszkó Gabriella: Kora február

Sziasztok!

Nagyon boldog vagyok, hogy elsők között mutathatom be Nektek Szaszkó Gabriella legújabb könyvének borítóját! Örülök, hogy végre újabb remekművet olvashatunk az írónőtől, na de ez a könyv picit eltér a megszokottól. Lássuk is!
Fülszöveg:

"Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hóvihar tombol. A házban kutakodva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. 

Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy menő rockzenész legyen? Vajon Anna hozzáment feleségül egyetemista szerelméhez, és megtalálta mellette a boldogságot? Mind a ketten előre tervezték az életüket, megálmodták, hová is akarnak jutni harmincas éveik elejére. De ha minden a terv szerint alakult, hogyan lehetséges, hogy egymás mellett ébredtek egy ismeretlen helyen?

A világukat már csak az borítja fel még jobban, amikor felfedezik, hogy álmaikban lassan visszapárolognak az elmúlt évek emlékei. Hamarosan kiderül, hogy a kiesett öt év elképesztő meglepetéseket tartogat."

És jöjjön a borító! :)

*


*


*


*


*


*


*


*
Véleményem:

Nekem nagyon-nagyon bejön ez a borító a maga kis sejtelmességével, a színek, a gitár, a pár, a háttérben a város a csillagokkal nagyon passzol szerintem a történethez! Alig várom, hogy olvashassam! Szerintem nem fogunk csalódni Gabiban és ugyanolyan letehetetlen könyvet hoz nekünk, ami egy picit megbolygatja majd a lelkünket :) Várom, hogyan teljesít egy másabb stílusban, mint a milyen a Pennington-sorozat volt, ez egy picit könnyedebb lesz...reméljük :P
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése