Elle Kennedy: A hajsza (#1 Briar U.)


Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Más magyarázatot nem látok rá, miért vagyok úgy oda Colin Fitzgeraldért. Általában nem vonzanak a kivarrt, videojáték-őrült kocka izomagyak, akik lököttnek és felszínesnek tartanak. És az előítéletei mellett az is ellene szól, hogy a bátyám haverja.
És hogy a barátja belém van zúgva.
Ja, és említettem már, hogy lakótársak vagyunk?
Nem, mintha számítana. Fitzy egyértelművé tette, hogy nem érdeklem, holott úgy szikrázik köztünk a levegő, hogy félő, leég tőle a házunk. Én sosem voltam az a fajta lány, aki fut egy pasi után, és nem most fogom elkezdeni. Épp elég gondot okoz nekem az új suli, a seggfej tanárom és a bizonytalan jövőm. Ha a szexi lakótársamnak végre megjön az esze, és rájön, mit szalaszt el…
…tudja, hol talál.
Az őrjítően jó Off Campus sorozat spin-off kötete.



Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 408
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634576242
❉❉❉

Istenem, annyira hiányzott már Elle Kennedy! Az ő könyvei azok, amelyet képtelen az olvasó letenni, amelyekbe belefeledkezik az ember.

Végre, újra a Briar egyetemen vagyunk! Jobban megismerhetjük azokat a fiúkat, akik megjelentek az Off-Campus sorozatban, ám szerencsére az írónő a szeretett négyes fogatunkat is a sorok közé varázsolta, rajongói örömére.
A főszerepben ezúttal Fitzy és Dean húga, Summer, akik nem is lehetnének különbözőbbek egymásnál. Summer a tomboló hurrikán, míg Fitzy a nyugodt, végtelen óceán. Azonban az ellentétek néha tényleg vonzzák egymást. Summer régóta vágyik Fitzyre, hiszen nagyon bejön neki a srác, ám Fitzy-t hidegen hagyja a lány, de csak látszólag?! Fitzy igenis próbálja magát távol tartani a lánytól, hiszen számára túl sok a személyisége és temperamentuma, mégis van benne valami, ami vonzza őt. Amikor Summer beköltözik hozzájuk, tényleg minden a feje tetejére áll, bár ő néha elég seggfej módon megbántja a lányt, hiszen ő maga sem tud kiigazodni az érzésein. De vajon meddig mehet el ez a játszma?

Summer az egyik kedvenc női karakterem lett. Ő az a nő, aki kívülről szőke és gyönyörű, ettől pedig mindenki csak egy üres fejű Barbie-nak ítéli, de közben ő egy nagyon okos, intelligens, érző nő, akit érdemes jobban megismerni. Szóval ő a megtestesítője annak, hogy ne ítélkezzünk első látásra, hiszen több minden is lapulhat egy csinos pofi mögött. Imádtam, hogy nem bírt magával, szókimondó és pörgő személyisége hiába sodorta néha kellemetlen helyzetekbe, mégis szimpatikus volt. Örülök, hogy nem hagyta magát a férfiakkal szemben sem és jól odamondta.
Fitzy-t eleinte nem szerettem, de a végére belépett abba a bizonyos, "könyves álompasik" körbe. Szerettem benne, hogy megtartotta a személyiségét, mégis képes volt egy picit változtatni a szeretett nő kedvéért, ilyen egy igazi kapcsolat, kiegészítjük egymást és formálódunk is néha, ha kell.

Az írónő igazán tudja a mértékeket, mikor kell egy kis komolyság, mikor egy kis humor. Örülök, hogy mindig akad egy-egy mondanivaló, tanulság a könyveiben, amit magunkévá tehetünk. Így a könnyed hangvétel mellett figyelhetünk a mindennapok ki nem mondott komoly dolgaira is. Például: iskolai szexuális zaklatás vagy akár egy válás hatása egy gyerek későbbi személyiségére.

Huntert picit sajnáltam, már az előző könyvekben is szimpatikus volt és itt is nagyon cuki volt, igazán nem ezt érdemelte volna. De nem aggódom, mert ő is kapott egy könyvet, szóval már alig várom. :)

A stílus a megszokott szókimondó, szórakoztató és néhol arcpirító, egy-két könnyed erotikus jelenettel tarkított, amit már megszokhattunk Elle Kennedynél. Imádom ezt a nőt, imádom amit művel és imádom, hogy ilyen hatással vannak rám a könyvei! Remélem még nagyon sokat fogunk kapni belőle! :)

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA te is beszerezheted! 
Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"Nem könnyű szeretni magunkat, de a belső kritikusunkat elhallgattatni még nehezebb. Sőt, lehetetlen."
*
"Nekem olyan pasi kell, aki tudja, mit akar. Olyan, aki hajlandó erőfeszítéseket tenni értem, és boldog, ha velem lehet. Olyan, aki velem akar lenni."
*
"– Nem az számít, hogy látnak mások, hanem, hogy te milyennek látod magad."
*
"Néha úgy érzem, a lányok egy része elfelejt valami nagyon fontosat: mindannyian olyan pasit érdemlünk magunk mellé, aki száz százalékot nyújt. A fél igyekezet nem igyekezet. A fél szerelem nem szerelem. Ha a srác nem ad bele mindent, akkor csak az időnket vesztegetjük vele."
*
"Neked nem egy bizonytalan srácra van szükséged, hanem egy olyanra, aki hajlandó világgá kürtölni, milyen szerencsés, hogy veled lehet."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése