Lakatos Levente: Lelkem mélye éjsötét útvesztő (#1 Nem szabadott volna...)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz!
Kettejüknek soha nem szabadott volna találkoznia…
Mia gyerekkorában jelen volt gazdag vállalkozó édesapja meggyilkolásánál. A lányt a tragédia következményeképpen külföldre, egy olyan vallási bentlakásos intézménybe küldték, ahol traumatizált, nehezen kezelhető, vagy éppen a társadalom által számkivetett lányokat nevelnek. Az iskolai évek leteltével Mia alig várja a szabadságát, ám a rend vezetősége egy videófelvétellel zsarolva továbbra is a markában tartja: ha nem úgy cselekszik, ahogyan ők fütyülnek, napvilágra hozzák a legsötétebb titkát. Azt, ami akár az életébe is kerülhet.
Sámuel gátlásai lazák. A jóképű vállalkozó kedve-kénye szerint játszadozik az emberekkel, mígnem összesodorja a sors édesapja egykori bajtársának, később esküdt ellenségének lányával. Hihetetlen, de Mia még a férfinál is fékevesztettebbnek bizonyul. Cipelt terheikkel külön-külön is pusztítóak, együtt viszont, a családjaik titkos múltjával kiegészülve felérnek egy atomrobbanással. Az óra pedig ketyeg…


Kiadó: Lakatos Levente Publishing
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 78
ISBN: 9786156171016
 
❉❉❉


Először is nagyon szépen köszönöm Lakatos Leventének, hogy elküldte nekem az új e-könyv sorozatának legelső részét, megtisztelő számomra!

Másodszor, hol a folytatás???

Levente egy újabb izgalmakkal és szenvedéllyel teli világba kalauzol minket, ahol nem riad meg a komorabb, sötétebb témáktól sem, mint például a vallás fanatikusok közössége. Nagyon szépen felvázolta nekünk a helyzetet, hogy mi hogyan épül fel, ami miatt még kíváncsibb lettem erre az egész kialakult kis zárt világra. Izgatottan várom, mit hoz ki ebből az egész szituációból.

Azt szeretem az íróban, hogy választékosan, ízlésesen fogalmaz, valamint nagyszerűen felépíti a történetet, minden kis apró téglát kellő pontossággal és ügyességgel helyez egymás mellé, s szépen lassan összeállnak azok a kockák.
A szereplőit is érdekfeszítően vezeti fel számunkra, mindkét karakter, Samu és Mia is nagyon érdekes karakterek, akiknél több is lapul a mutatott felszín alatt. Izgalmas, hogy kettejük családja rivalizál egymással, és ezeket az ellenségekből szerelmesek sztorikat nagyon szeretem, kíváncsian várom, mi fog még történni közöttük. Szenvedély szikrája már most felpattant közöttük, ám egy kellemetlen esemény meghiúsította a kiteljesedést. Imádom a közöttük lévő csipkelődést, amely a "nem kellene bírnom, mégis bejön nekem" típusú interakciót mutatja be.

Őszintén szólva, alig várom, hogy még többet megtudjak kettejük múltjáról, főleg azzal kapcsolatban, mi történt pontosan Miával és az apjával és remélem, még több forró jelenetet kapunk ebből a fantasztikus párosból!

Ha szeretnéd te is olvasni Levente legújabb sorozatának első részét KATTINTS IDE!

Csillagos értékelés:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése