Viszlát 2016 - Helló, 2017!


Sziasztok!

Először is nagyon Boldog Új Évet Kívánok minden kedves olvasómnak! Köszönöm, hogy velem tartottatok azóta, mióta megszületett a blog. Nagyon remélem, hogy tetszettek a bejegyzések, és hogy jövőre is ilyen sokan látogatjátok majd az oldalt! Remélem néhány emberkét sikerült meggyőznöm egy-két könyvről, esetleg már el is olvasta. Nagyon jó érzés, hogy segíthetek az értékeléseimmel, de persze mindenkinek más az ízlése. Jövőre igyekszem még több újabb könyvvel érkezni, viszont aki nem olvasott a régebbiek közül, azoknak is örömet okozok majd.

Búcsúzom 2016-tól, remek könyveket olvastam, kaptam, vettem, ezért most írtam egy Top 10 listát (nagyon nehéz volt kiválogatni még 10-et is!), amelyek a kedvenceim voltak, vagy mély nyomot hagytak bennem az év során. Lentebb pedig néhány 2017-ben megjelenő könyv, vagy könyvek folytatását sorolok fel! 

Köszönöm, hogy itt vagytok! 
10.
Értékelést ITT olvashattok!

9.
A magyar írónőtől most olvastam először, és nagyon lenyűgözött! Csodálatosan felépített világ, remek történetvezetés. Egy gond volt: Túl rövidek a könyvek! :) 

8.
Ez a könyv is újdonság volt számomra, de nagyon-nagyon szerettem, imádtam. Hatalmas kedvenc! :) Aki még nem olvasta, ne habozzon!

7.
Böszörményi bácsitól is ez volt az első olvasmányom, de nem az utolsó! Ezzel a sorozattal nagyon megvett magának, alig várom hogy olvassam a 3. részt is az Ambrózy-báró eseteiből. Csodálatosan fogalmaz, imádom.

6.
Értékelést ITT találtok!

5.
Ez a könyv összetörte a szívemet, apró miszlikbe aprította és még jól meg is taposta. A végével nem vagyok kibékülve, de ettől függetlenül fantasztikus könyv. Ha eldöntötted, hogy elolvasod, csakis egy nagy csomag zsepivel tedd! Az biztos, hogy mély nyomot hagy a lelkedben.

4.
Értékelést ITT olvashattok!

3.
Értékelést és interjút ITT olvashattok!

2.
Értékelést és interjút ITT olvashattok!

1.
Na, hát mivel imádom a fantasy-kat (és most már a sci-fi-ket is), ez volt az év meglepetéskönyve számomra. Nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz! Nagyon izgalmas volt, végig az olvasás alatt borsódzott a hátam, rágtam a körmömet, letehetetlen volt! Plusz ennek a könyvnek köszönhetem, hogy megismerhettem egy csodálatos embert, akit a barátomnak hívhatom. És ezt soha nem felejtem el ennek a könyvecskének. :)

Összefoglalva:
Rengeteg könyvet olvastam el ebben az évben, túlszárnyalva eddigi önmagam. Összesen (a moly szerint) 104 könyvet olvastam el. Ennyi könyvből nagyon-nagyon nehéz volt kiválasztani a Top 10-et, de nagyon meglepő volt, hogy ennyi magyar író ilyen közel került a szívemhez. Eleinte féltem magyaroktól olvasni, azt hittem csalódás lesz, de remek kincseket fedezhettem fel bennük/általuk. Remélem jövőre még több új magyar kedvencet avathatok és olvashatok!
A külföldiek részéről is rengeteg jó könyvet olvastam, ebből néhány fogott meg nagyon, viszont most a Könyvmolyképző Kiadó rengeteg új könyvet kiadott, szerintem ebből is lesz néhány nagy kedvenc, szóval várjátok olyan izgatottan az új évet (könyvek szempontjából IS), mint én!


Most pedig néhány könyv a Könyvmolyképzőtől, amit nagyon várhatunk! 
A moly.hu oldalon adott választ a Kiadó, az alábbi könyvekkel kapcsolatban:

Kép és szöveg forrása: www.deszy-konyv.hu, moly.hu.


A. Meredith Walters: Light in the Shadows (Utánad a sötétbe 2.)
Igen, tervezzük 2017-re

Katie McGarry: Chasing Impossible (Feszülő húr 5.)
Nagy eséllyel várható, de egyelőre nem tudunk pontos időpontot mondani. Viszont terveink szerint 2017-ben érkezik a Breaking the Rules, a 1,5. kötet, újra Noah-val és Echóval. :)

Julie Kagawa: The Eternity Cure (A halhatatlanság szabályai 2.)
Egyelőre erről sem tudunk pontos megjelenési időponttal szolgálni, de tervezzük folytatni.

Jenny Han: P.S. I Still Love You (A fiúknak, akiket valaha szerettem 2.)
Igen, várható 2017-ben. :)

Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss (J.Lynn új sorozatának első kötete!)
Szintén várható 2017-ben

Marie Rutkoski: The Winner's Crime (A nyertes átka 2.)
Ő is érkezik 2017-ben

Tara Sivec: Troubles and Treats(Csokoládéimádók 3.)
Szintén érkezik jövőre :)

Amie Kaufman - Meagan Spooner: This Shattered World (Lehullott csillagok 2.) és Colleen Hoover- Tarryn Fisher: Never, never 2.
Mindkét sorozat folytatása várható jövőre :) 4 megjegyzés:

 1. Anett írta...
  Imádlak!:)❤❤
  Óriási kedvenc a Broken Stars nekem is! :) örökké hálás leszek neki, hogy megáldott egy csodálatos baráttal! :)❤
  A többit be kell szereznem, mert ha Neked tetszik,akkor csak jo lehet

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is Téged Kincs :) ❤❤
   Az biztos! Alig várom a második részt. ;) Én is hálás leszek❤ :)
   Van mit pótolnod. :PPP

   Törlés
  2. Jajj azt is együtt kell olvasnunk ! :) ❤
   Van biza :P csak gyozze a penztarcam :D

   Törlés
  3. Természetes! ❤
   Jahhj..hát nem kellene túlzásba esni és akkor tudnál magadnak venni :P:P❤

   Törlés