COVER REVEAL - Borítóleplezés: J. K. Smith: Ismert ismeretlen

Sziasztok!

Igen, igen egy újabb Álomgyáros könyvet leplezek most le nektek, köszönhetően a kedves írónőnek, J. K. Smith-nek! Az előző könyvét nagyon szerettem, hiszen aranyos volt és humoros, nem tudtam letenni és nagyon hamar befaltam. Már ekkor eldöntöttem, hogy mindenképpen fogok még olvasni tőle, és szerencsére nem is kellett olyan sokáig rá várni, hiszen március közepe felé már mi is a kezünkbe foghatjuk!

Most pedig lássuk új könyvének, az Ismert ismeretlennek a borítóját és fülszövegét! :)

KATT TOVÁBB :)

----->





*



*



*



*


*


*


*



TÁDÁÁÁÁ :)




Fülszöveg:

Albertfi Lívia élete tökéletesnek tűnik. Fiatal kora ellenére egy jól menő étterem tulajdonosa, látszólag mindene megvan: szerető család, egy férfi, akivel éjjelente megosztja az ágyát, nagyszerű alkalmazottak, akik olyanok számára, mintha a második családja lennének. De egyik napról a másikra minden összeomlani látszik körülötte. Líviát megcsalják, szülei házasságában több évtizedes titok bukkan a felszínre, nővére és gyerekei élete pedig veszélybe kerül. Egyetlen dolog tartja a felszínen a lányt, a mások által furcsának talált megrögzöttsége, a sportfüggőség. Beragadt élethelyzetéből egy Ausztrália melletti varázslatos kis szigetre szóló meglepetésút zökkenti ki, ahol egy váratlan találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét.

Thomas Kallio híres színész. Nők ezrei rajonganak érte, az egész világon ismerik. Menyasszonya egy gyönyörű, fiatal modell, a férfi mégis másra vágyik. Egy hirtelen döntés és egy merénylet miatti kényszerpihenő hatására az ő élete is fenekestül felfordul.

Ez a két ember a legnagyobb zűrzavar közepette talál egymásra, majd váratlanul elveszítik egymást, és még csak nem is sejtik, milyen láthatatlan szálak kötik őket össze.

A sors útjai kifürkészhetetlenek, de vajon az ő esetükben kegyes lesz a sors? Viszontlátják még egymást az életben? Összeegyeztethető egy amerikai filmszínész és egy magyar étteremtulajdonos lány hétköznapjai? A szerelem minden akadályt legyőz?

J. K. Smith, a Szerelem hirdetésre című nagysikerű könyv szerzője második regényében ezekre a kérdésekre keresi a választ, a tőle megszokott humorral és szerethető karakterekkel.

***

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA máris előrendelheted! :)

***

Most már elárulom azt is, hogy egyik szerencsés előolvasója lehetek a könyvnek, úgyhogy hamarosan érkezik az én véleményem erről a szépséges könyvről! :)

Addig is, J. K. Smith első, a Szerelem hirdetésre című könyvéről IDE KATTINTVA elolvashatjátok az értékelésem :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése