COVER REVEAL- Borítóleplezés - Sienna Cole: Lefelé a folyón

Sziasztok! :)

Ma ismételten egy nagyon kedves és tehetséges írónő legújabb könyvének borítóját fedhetem fel előttetek. Ez a hölgy nem más, mint Sienna Cole. Sienna előző kötete, a Négyszáz nagy szabadság megjelenése után újabb történetével kápráztat el minket. A Lefelé a folyón sokkal másabb lesz, mint a Négyszáz nap szabadság, hiszen ahogy majd a borító és fülszöveg alapján láthatjátok, egy "kicsit" komorabb és sötétebb hangvételű történet lesz. Az Álomgyár kiadónál ez már a második kötete lesz.

De hogy miről is szól, és milyen gyönyörű borítót kapott.... nem is húzom tovább, lessétek meg a saját szemetekkel! :)


*


**
*
*

TÁDÁÁÁÁÁÁ :)Fülszöveg:

"Te hiszel a sorsszerűségben?

2002 májusában megdöbbentő vallomás söpört végig az Egyesült Államokon. A fiatal és mélyen megsebzett Alice Carrington olyan titkot hozott nyilvánosságra, mely felbolygatta és felháborította az egész országot. Alice megrettent a felelősség súlyától, és a szökést választotta, de elképzelni sem tudta, hogy tettei milyen események láncolatát indítják el. Olyan sorsokat csomózott össze, melyeknek sosem kellett volna találkozniuk.

Lynn Walker pincérnőként dolgozik Hohenwaldban, egy isten háta mögötti tennesseei településen, és egyetlen célja, hogy valóra válthassa lánya álmait. Frank Carrington újságíró és családapa, aki megszállottan küzd gyermeke igazáért. Jeffrey Mills zseniális tehetséggel megáldott, ám nehéz sorsú festőművész, akit egy személyes tragédia pályája feladására késztet. Az egyetlen közös nevező hármuk életében Alice titka, melyet csak az idő és hármuk külön-külön kibomló, majd egymásba kapcsolódó élete oldhat meg.

Sienna Cole, a hatalmas sikerű Négyszáz nap szabadság című regény szerzője páratlanul izgalmas, mély drámával átitatott lélektani thrillerében végigkalauzol a tizenöt éves rejtély kibogozásán."


Ha felkeltette az érdeklődésed, a linkre kattintva már elő is jegyezheted, bebiztosítva egy példányt a számodra: KATT IDE! :) 

***


Szerintem nagyon jól néz ki a borító, kicsit sejtelmes és baljós hangulatú, előre kiráz a hideg. :) Nagyon izgatott vagyok, alig várom hogy olvassam! Remélem Ti is így vagytok ezzel. :) Véleményeteket írjátok le kommentben, vagy az írónő Facebook csoportjában :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése