Egy hónap az Álomgyár Kiadóval! :)

Sziasztok!

Egyik kedvenc kiadóm az Álomgyár, nagyon kedvelem bennük, hogy segítik a magyar írókat, és hogy rengeteg tehetséges embert ismerhetek meg általuk. Mivel tavasszal megjelenik néhány új könyv, és van még sok-sok fantasztikus korábban megjelent kötet is, ezért gondoltam ezt a hónapot szenteljük Nekik! Vagyis én Nekik szentelem :)
A polcomon vannak még olvasatlan könyvek, amiket régebben kaptam/szereztem, régóta halogatom őket, ezért itt az ideje, hogy végre kézbe vegyem őket!
Valamint, ha lesz időm, természetesen az újaknak is neki esem majd :))

Melyek azok a könyvek, amiket ebben a hónapban olvasni szeretnék? És milyen meglepetéseket tartogatok még?
Olvass tovább! :)



Korábban beszerzett könyvek, amiket olvasni szeretnék

Kezdjük tehát azokkal a könyvekkel, amelyek a polcomon állnak, és már régóta szeretném olvasni őket:

Carrie Cooper: A szemtanú


Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban


Cserjési Petra: Halott barátnők


Karina Halle: Túl közel hozzád


Papp Csilla: A másik oldalról


Papp Csilla: Azon is túl

***
Újdonságok, amiket biztosan olvasni fogok!

Igen, ez már egy teljesen más téma. Míg a fentiek nem biztos, hogy sorra kerülnek ebben a hónapban (bár szeretném), vannak olyan újdonságok, vagy nemrégen megjelent könyvek, amiket 100% bizonyosságra meg tudom mondani, hogy olvasni fogom őket:


R. Kelényi Angelika: A párizsi nő


A párizsi nő olvasása már folyamatban van, szóval valószínűleg ő már a napokban fent lesz a blogon :)


Budai Lotti: Shirzan szerelme/Shirzan bosszúja

Budai Lotti számomra nagyon szimpatikus, aranyos, végtelenül kedves írónő, a könyvei pedig gyönyörűek! Alig várom, hogy olvassam őket. :)


Csabai Márk: Egy csibész naplója

Egyrészt kevés magyar férfi író van, másrészt barátnőm nagyon szerette és dicsérte a stílusát, szóval ismerkedem én is egy picit Márkkal és az ő csibész karaktereivel :) 


B. Czakó Andrea: Hervadhatatlan

Eszméletlen gyönyörű a borító, és ez egy kicsit elbújt a többi kötet hírtengere mögött, talán emiatt is figyeltem fel rá. Néhány ismerősöm véleménye szerint nagyon jó, szóval, kíváncsian várom! :)


Anne L. Green: Törékeny vonzerő

Szerintem ez az egyik legszebb Anne L. Green borító, és ez a kötet már nagyon régóta vonz. Most végre sikerült megszereznem, (sőt, dedikáltatnom is :P) úgyhogy hamarosan el is olvasom őt is. Valamint ígértem, hogy pótolni fogom az összes Anne L. Green regényt, és ő lesz a harmadik kötetem az írónőtől :)


Így visszatekintve és összességében nézve csak a borítókat, látszik, hogy mennyit fejlődött a kiadó a borítók terén. Sokkal szebbek, kidolgozottabbak, szemet gyönyörködtetőek! 


Akárhogyan számolom, ez összesen 12 regény. Nem ígérem, hogy mindegyiket el fogom tudni olvasni, és hogy ebben a hónapban sorra kerülnek, valamint, hogy nem csúszik be egy-egy könyv más kiadótól, de tényleg szeretnék most kicsit az Álomgyár kiadóval foglalkozni. Ennek fényében természetesen nem csak értékeléseket és ajánlókat, hanem interjúkat is fogtok kapni, valamint hónap végén tervezek egy kis nyereményjátékot is! Igyekszem izgalmas tartalmakat és információkat hozni Nektek, és remélem, hogy az értékelések is érdekelni fognak Titeket, főleg, ha kíváncsiak vagytok egy-egy kötetre amit Ti még nem olvastatok.

A jó hír az, hogy ezt a tematikus hónapot nem csak nálam, hanem jó barátnőmnél, Pandalány blogján is megtalálható majd! Nem tudom, ő miket tervez, és hogy nála lesz-e nyereményjáték, de az ő oldalát is érdemes figyelni, hiszen ő is fantasztikus Álomgyár könyveket fog olvasni ebben a hónapban! :)


Remélem Nektek is tetszeni fog, és velünk tartotok ebben a hónapban is :)





Ui.: A félreértések elkerülése végett, ez nem promóciós bejegyzés, hanem saját ötlet, saját elképzelés és saját tervek. :) Ha te is szeretnél ilyet, kérlek írd meg, hogy honnan vetted az ötletet, vagy említsd meg az oldalam! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése