Tabuk nélkül - Egy nem mindennapi interjú Baráth Viktóriával

Sziasztok! :)

Nagyon szerettem volna egy "frissebb" interjút Baráth Viktóriával, viszont nagyon untam már a sablonos kérdéseket és válaszokat. Ezért arra gondoltunk, hogy egy kicsit lazábbra vesszük a figurát és egy nem mindennapi, nem átlagos interjút hozunk össze, ahol kitérünk kicsit az írói szokásokra és főleg a karakterekre. Valamint egy kicsit meg is szadiztam drága írónőnket, hiszen olyan kérdéseket és feladatokat kapott, ami szerintem rendesen megizzasztotta!
Aki ismeri az írónőt, az tudja, hogy minden hülyeségben benne van, hogy imádja az olvasóit és a karaktereit, mégis kegyetlennek kell lenni, akkor azt is bevállalja.

Jöjjön hát egy különleges, tabuk nélküli és picit arcpirító interjú kedvenc írónőnkkel: Baráth Viktóriával! :)
Az "interjú" több körből áll. Minden rész külön feladatra vonatkozik. A kör feltüntetésének elején megtaláljátok a feladat leírását, hogy érthető legyen. :) De szerintem nem bonyolultak ;)  1. kör: Kérdések
(Azt hiszem, ez magyarázat nélkül is érthető:P)
Rövidítések értelemszerűen:
K.B.: Könyvmánia blog
B.V.: Baráth Viktória

K.B.: Kezdjük először azzal, hogy az olvasóid néha szívesen megdobálnának a könyveiddel, ebbe beletartozik a legújabb, Egy év Rómában című köteted is. Mit gondolsz, miért éreznek így szegények?

B.V.: Fogalmam sincs… Nem is értem magát a kérdést sem. Hiszen mindannyian imádnak, nem igaz? Tiszta happy end az összes könyvem vége. De azért jobb lesz, ha szerződtetek magam mellé egy testőrt…

K.B.: Nem érzed gonosznak magad a függővégek miatt?

B.V.: Egyáltalán nem. Sőt! Imádom olvasgatni a felháborodott kommenteket. *gonoszkacaj*

K.B.: Mit érzel, ha ki kell nyírnod az egyik kedvenc szereplődet?

B.V.: Nem érzek semmit, mert egy szívtelen perszóna vagyok (titokban viszont magzatpózba kuporodva sírok a szobám sarkában három napon keresztül).

K.B.: Van valamilyen rituáléd az írásra való felkészüléshez?

B.V.: Próbálok ébren maradni, ami nagyon sok energiát igényel, és mindent bevetek ennek érdekében. Kávé, hidegzuhany, metálzenére üvöltés, bármi jól jön. Aztán visszaolvasom az előző fejezetet, hogy épp romcsi, bőgős vagy gyilkolászós hangulatba kerüljek. Aztán indulhat a móka.
Az írónő ünnepli az Egy év Rómában megjelenését! :)

K.B.: Mit iszol írás közben?

B.V.: Az olvasóim könnyeit. <3

K.B.: Hogyan választasz ki egy karakteredhez egy passzoló modellt?

B.V.: A legjobban annak örülök, ha eleve úgy jelenik meg a fejemben az adott karakter, hogy egyből tudok hozzá arcot párosítani. Ha viszont nem így van, akkor kínkeserves szenvedések árán sikerül csak, mivel napokon keresztül félmeztelen pasikat kell nézegetnem az instagramon…fújj…

K.B.: Hogyan írod a szexjeleneteket? Volt már vicces szituációd belőle?

B.V.: Eleinte olyan szégyellős voltam, hogy nem mertem leírni őket :D Azóta persze változott a helyzet. Viszont amikor először elkezdett olvasni tőlem a családom (szülők, nagyszülők, anyósom), akkor egy icipicit zavarban voltam előttük, és félve kérdeztem, hogy éppen hol járnak a könyvben.

K.B.: Melyik karaktereddel töltenél el egy napot? Mit csinálnátok? :D

B.V.: Egyértelmű, hogy Ryannel, és az is, hogy mit csinálnánk… Természetesen bokszolnánk.

K.B.: Domináns férfi karakter, vagy imádnivaló, betörhető férfiú?

B.V.: Egyet-egyet kérnék, köszönöm.

K.B.: Melyik karaktereddel cserélnél helyet?

B.V.: A kettővel ezelőtti kérdés miatt Anával. Még szép, hogy vele.

Karakterek jobbról balra: Ana és Ryan (A főnök), Hannah és Jason (Az igazság nyomában), Jonathan Raymond atya és Leila (Egy év Rómában)


2. kör: Kiss-Marry-Kill kihívás
Három személy, ebből egyet meg kell ölnöd, egyet megcsókolnod, egyhez pedig hozzá menned. Választásod indokold! J
xAz írónőnek a saját karakterei közül kell választania :Dx

Írói megjegyzés: (Azért tegyük hozzá, hogy ez a cenzúrázott verzió :D Az eredeti nem teljesen így hangzik…)

Ryan Walsh – Jonathan Raymond – Owen MacClay

Milyen gonosz nőszemély vagy teeee??? Hát hogy lehet ilyet kérdezni??? Ez már szentségtörés… Igazából Jonathan a legnormálisabb pasi, szóval őt bevállalnám férjemnek. Persze csak akkor, ha nem lenne már egy csodálatos férjem. (Hátha ő is olvassa ezt… ) Aztááán, hát Owen elég nagy szemétláda volt, de a szívem akkor is az övé. Hiába érdemelné meg ő a kinyírást, mégis Ryant ölném meg, mert hát na… Owent pedig megtartanám „csókolgatni”.

Fabio – Jason(Az igazság nyomában) – Rick

Teljesen egyértelmű, hogy Fabiónak vesznie kell. Rick nagyon odaadónak tűnik, talán jó férj lenne belőle, de nem merném bevállalni. Inkább csak egy „csókra”, Jasonhöz pedig hozzámennék (ő is hatalmas tahó, de legalább szép :D).

Ana – Sean – Angelo
Hm… Ez egy érdekes hármas. Anát nem bírnám elviselni a hisztijeivel, szóval őt csókolnám (azért elég jó nő), Seanhoz mennék hozzá, és Angelót nyírnám ki. Sorry, de vele igazából nem tudnék mihez kezdeni...3. kör: Melyik alkoholos italt párosítanád az alábbi karakterekhez?


OwenSingle Malt Scotch, mi más?
ZoeyMai Tai
RyanEgy jó erős, érlelt tequila, némi kokainnal fűszerezve
AnaEgy kicsit gyengébb tequila
RickVodka… Ne kérdezzétek, miért. Valamiért a testőrökről mindig az oroszok jutnak eszembe.
Jonathan RaymondMisebor :D
LeilaSoook borReméljük, hogy tetszett Nektek az interjú! :) Köszönöm Baráth Viktóriának a lelkes és őszinte válaszokat! :D 


Ha pedig még nem olvastátok az írónő könyveit, ne szalasszátok el! :) KATT IDE a könyvei megtekintéséhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése