Őszi könyveső, 2019!

Sziasztok!

Eljött az ősz, ami nekem történetesen az egyik kedvenc időszakom. Na nem a hideg miatt, mert az én fagyos testem menekül a 20 fok alatti hőmérséklettől, de imádom a színeket, a meleg pulcsikat, a forró teát, a tökfaragást és minden mást, ami az ősszel együtt jár. Hogy mi jó még ebben az évszakban? Hát az, hogy ilyenkor érkezik rengeteg újdonság a könyvpiacokon! Szokás szerint összeszedtem Nektek, melyek azok a könyvek, amelyeket a legjobban várok és amelyeket szeretnék beszerezni :)

Ha érdekel a listám, vagy csak szeretnél csemegézni az újdonságokból, kattints tovább :)





Könyvmolyképző Kiadó

Nem kérdés, hogy a legtöbb könyvet a Könyvmolyképzőtől szeretnék beszerezni, hiszen most is fantasztikus újdonságokkal érkeznek, ráadásul annyival, hogy egy egész bőröndbe tudnék pakolni! Na lássuk, mik ezek!


Jessica Sorensen: Violet, Luke és az esély (Véletlen #4)

Fülszöveg: 
"A szerelmespárnak továbbra sem hagy békét a zaklatott múlt…
Luke Price és Violet Hayes pár hónapja kerülik egymást – azóta, hogy kiderült, Luke anyjának köze volt Violet szüleinek halálához. De amikor Luke szerencsejáték-tartozása miatt veszélyes alakokkal kerül szembe, a végzet ismét összesodorja a két fiatalt.
Minél több időt töltenek együtt, Violet annál inkább úgy érzi, hogy ők ketten talán mégis összetartoznak. A lány le sem tagadhatja, hogy jobb az élete, ha Luke-kal van, és kezd elbizonytalanodni, nem hibázott-e, hogy visszatért Prestonhoz.
Már épp úgy tűnik, egyenesbe jönnek a dolgok, ráadásul Violet egyre inkább megnyílik Luke-nak, amikor újabb sokkoló információk birtokába jut. . A válaszok az ügyről, és a fenyegető SMS-ekről is, amiket mostanában kapott csak még több kérdést vetnek fel a Violet számára, és a lánynak fogalma sincs, hogy képes lesz-e még valaha megbízni bárkiben.
Vajon Violetet és Luke-ot egymásnak szánta a sors? Vagy összeesküdött ellenük a végzet, hogy szétválassza őket?"

Szerintem: Oké, tény, hogy még nem olvastam egy részt sem ebből a sorozatból, de sokan imádják, tetszenek a fülszövegek és a borítók, és kell ez a rész is, hogy aztán egybe elkezdhessem az egészet. Nem kell rá több ok egy könyvmolynak, hogy könyvet vegyen, ugye?! :)

Várható megjelenés: 2019.11.29. (Elit Start: 11.05.)
Ha téged is érdekel, KATT.


Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak

Fülszöveg: 
"Ha Mr. Darcy amerikai focizna...
Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását aszövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.
Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.
A "winnipegi nagy fal"-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.
Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?
Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?
Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.
Éld át a tüzét!"

Szerintem: Nagyon szeretem a sport+románc típusú könyveket és erről a kötetről is elég jókat hallottam. Elle Kennedy köteteit imádtam, remélem ebben sem fogok csalódni :)

Várható megjelenés: 2019.11.05.
Ha téged is érdekel, KATT.


Jeff Wheeler: The King's Traitor - A király árulója (Királyforrás #3) 

Fülszöveg: 
"Egy hős haragja legyőzheti egy zsarnok dühét?
Senki nem hitte volna, hogy az egykor gyámoltalan Owen Kiskaddonból egyszer karakán fiatalember lesz, Királyforrás udvarának elismert tisztviselője – miközben az uralkodó, Severn Argentine csak még hataloméhesebbé és kegyetlenebbé válik.
Owen azt a parancsot kapja, hogy szítson háborút az egyik szomszédos országgal, ám eközben megismeri annak gyönyörű, zárkózott vezetőjét, akinek varázsereje talán még a fiúén is túltesz.
Mikor Owent megfosztották szeretett pártfogójától, nemes tanácsadójától és igaz szerelmétől, tudta, eljön majd a nap, amikor a rettegett és gyűlölt királyt letaszítják a trónról. És most, amikor Severn hódítóhadjáratot tervez, eljött az idő… Owen sorsa pedig az, hogy ő maga vigye be a végső csapást.
Severn gonoszsága határtalan, akár a legendákból ismert Végtelen Mélység. Ellenfelek és ártatlanok vérét egyaránt kész kiontani, hogy tovább bitorolhassa a trónt."

Szerintem: Eddig még csak az első részt olvastam a sorozatból, de az nagyon tetszett, pedig az csak az "előkészítő" kötet volt, állítólag a másodiktól indul be a sztori. Amit még szintén nem olvastam, de valljuk be, egy 6 részes sorozatról van szó, ezért jobb szeretem bevárni a részeket, úgyhogy a polcra mindenképp kell. Másrészt elismerés a kiadónak, amiért ilyen gyorsan hozzák egymás után a részeket, remélem így marad a legutolsó kötetig! :)
Várható megjelenés: 2019.11.05.
Ha téged is érdekel, KATT.


Elle Kennedy: A hajsza (Briar U. #1 )
(Még nincs magyar borító)

Fülszöveg: 
"Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Más magyarázatot nem látok rá, miért vagyok úgy oda Colin Fitzgeraldért. Általában nem vonzanak a kivarrt, videojáték-őrült kocka izomagyak, akik lököttnek és felszínesnek tartanak. És az előítéletei mellett az is ellene szól, hogy a bátyám haverja.
És hogy a barátja belém van zúgva.
Ja, és említettem már, hogy lakótársak vagyunk?
Nem, mintha számítana. Fitzy egyértelművé tette, hogy nem érdeklem, holott úgy szikrázik köztünk a levegő, hogy félő, leég tőle a házunk. Én sosem voltam az a fajta lány, aki fut egy pasi után, és nem most fogom elkezdeni. Épp elég gondot okoz nekem az új suli, a seggfej tanárom és a bizonytalan jövőm. Ha a szexi lakótársamnak végre megjön az esze, és rájön, mit szalaszt el...
…tudja, hol talál."

Szerintem: Végre, végre egy újabb Elle Kennedy történet! Az Off-Campus sorozatot egyszerűen imádtam, úgyhogy alig várom, hogy újra olvashassak az írónőtől! Ez a könyv is ugyanott játszódik, szóval aki szerette az előző köteteket, az ne hagyja ki :)

Várható megjelenés: 2019.
Ha téged is érdekel, KATT.


Jay McLean: Lebegés (Lebegés #1)
(Még nincs magyar borító)

Fülszöveg: 
"A deszkázásban van egy utánozhatatlan pillanat. Egyetlen másodpercig tart az egész. Ha jó vagy, kettőig. Ha nagyon jó, háromig. A pillanat, amikor a levegőben vagy, a deszka valahol alattad, körülötted pedig semmi más, csak a lendület szele. A lebegés.
Tizenhat éves énem úgy gondolta, ez a legjobb érzés a világon. Aztán tizenhét évesen született egy kisfiam. És onnantól minden pillanat utánozhatatlanná vált. Még az a fájdalmas pillanat is, amikor az anyja elhagyott minket.
Tizenhét éves. Egyedülálló. Apa.
Ez lett az életem. Mégis valahogy mindennap megtaláltam a lebegés érzését; vagy legalábbis elhitettem magammal. De hazudtam – magamnak és a környezetemnek is.
Mindaddig, amíg fel nem bukkant ő: kreol bőr, hollófekete haj, smaragdszínű szemek.
Tudod, mi a szívás abban, ha a levegőben vagy? Valahogy le is kell jönni onnan. Van, hogy sikerül a trükk és a deszkára érkezel. Aztán ellököd magad és gurulsz tovább. De van, hogy elbuksz. Méghozzá nagyot. Olyankor pedig nem könnyű felállni, leporolni magad és újrakezdeni. Különösen akkor, ha a smaragdszín szemű lány droggá vált az életedben, te pedig méreggé az övében."

Szerintem: Sokat hallottam már az írónőről, elég jókat ráadásul, szóval kíváncsi vagyok a könyvre, mindenképp el szeretném olvasni :)

Várható megjelenés: 2019.
Ha téged is érdekel, KATT.


Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star - A legsötétebb csillag (Originek #1)
(Még nincs magyar borító)

Fülszöveg: 
"A New York Times és a USA Today sikerszerzője, Jennifer L. Armentrout vadonatúj sorozatával visszatér a luxenek és arumok világába.
A 17 éves Evie Dasher a saját bőrén tapasztalta meg az emberiség és az idegenek között kirobbant háború következményeit. Amikor egy razzia során pont az egyik olyan hírhedt klubban tartózkodik, ahol az embereket és a túlélő luxeneket is szívesen látják, megismerkedik az éteri szépségű Luckel, akiről kezdetben azt feltételezi, hogy luxen… pedig valójában valami sokkal erősebb. Luc iránti vonzalma egyre mélyebbre sodorja egy számára eddig ismeretlen világba, ahol semmi sem az, aminek látszik…
Titkok, hazugságok és szerelem… ugorj fejest a luxenek elképesztő világába!"

Szerintem: A Luxen sorozat spin-off sorozata végre hozzánk is elérkezett! Imádom, tisztelem, felnézek J.L.A.-ra, hiszen egy hihetetlenül tehetséges írónőről van szó, szinte minden könyve hibátlan! Nem kérdés, hogy polcon a helye!

Várható megjelenés: 2019.
Ha téged is érdekel, KATT.


Sarina Bowen: Bittersweet - Keserédes 
(Még nincs magyar borító)

Fülszöveg: 
"A farmerek energiája tartja mozgásban a földet.
Griffin Shipley cseppet sem számított arra, hogy egy vermonti földút szélén, egy árokban fog összefutni egykori egy (vagy a pontosság kedvéért két-)éjszakás kalandjával. Öt évvel ezelőtt azonban mintha egy másik élete lett volna...
Griff huszonhét évesen, nem igazán önszántából került a családi farm élére. Még hatalmas válla is nehezen bírja a terhet: neki kell támogatnia anyját, három testvérét és hangyás nagyapját is. Nincs ideje a lányszövetség egykori tagjára, aki fél áron akarja felvásárolni a termésüket.
Vermont sosem szerepelt Audrey Kidder utazási tervei között. Ahogy Griff Shipley sem. De muszáj kapnia egy második esélyt az őt foglalkoztató étteremlánctól. Na, jó, egy ötödik esélyt. És egyetlen beképzelt, szexi, szakállas farmer sem állhat az útjába.
Ellenfelei egymásnak. Egészen más dolgokat várnak az élettől. Nagy kár, hogy a kettejük közt levő érzéki feszültség olyan pikáns, mint Audrey szupertitkos barbecue szósz receptje, sőt..."

Szerintem: Sarina Bowentől már olvashattunk az Elle Kennedyvel közös Him- Ez a srác történetét, ami nekem nagyon bejött, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok az írónő egyedül írt könyvére is. Jónak ígérkezik! ;)

Várható megjelenés: 2019.
Ha téged is érdekel, KATT.


Alexandra Christo: To Kill a Kingdom - Egy birodalom végzete

Fülszöveg: 
"A HERCEG SZÍVE LENNE AZ IGAZI TRÓFEA.
Lira hercegnő egy királyi családból származó szirén, azok közt is a legveszélyesebb. Tizenhét herceg szív van a gyűjteményében, így hát a víz alatti világban nagy tiszteletnek örvend. Már csak egy szív hiányzik – ám azt elhibázza. Anyja, a Tenger Királynője büntetésből átváltoztatja, mégpedig egy olyan lénnyé, amitől a legjobb undorodik: emberré. Elveszi tőle a bűvös szirénénekkel képességét is, és megparancsolja, hogy a téli napfordulóig vigye el neki Elian herceg szívét, különben ember marad örökre.
Hiába ő a leghatalmasabb emberi királyság trónörököse, Elian herceg csak az óceánon érzi magát igazán otthon. A szirénvadászat pedig a hivatása. Amikor kiment egy lányt az óceán habjaiból, hamar rájön, hogy ő bizony más, mint aminek először hitte. Az idegen megígéri neki, hogy a segítségére lesz, és együtt fogják megtalálni a módját, hogyan pusztítsák el a sziréneket. De vajon megbízhat a lányban? És vajon hány alkuba kell belemennie Elian hercegnek, mire megszabadítja az embereket a legnagyobb ellenségtől?"

Szerintem: Hűű, valamiért ez a borító teljesen lenyűgözött! A történet is izgalmasnak ígérkezik, és mivel egy romantikus fantasyról van szó, már előre imádom :)

Várható megjelenés: 2019.
Ha téged is érdekel, KATT.


Leylah Attar: A Serengeti köde 
(Még nincs magyar borító)

Fülszöveg: 
"Így történt, hogy egy régi, piros pajtában, a Kilimandzsáró lábánál felfedeztem azt a tünékeny csodát, amiről addig csak a nagy szerelmes regényekben olvastam. Az újonnan megtalált boldogság szárnyat bontott pillangóként repdesett körülöttem, és a szívembe költözött. Visszafojtott lélegzettel, mozdulatlanul figyeltem, félve, hogy elszáll, és akkor örökre elveszítem.”
Amikor Kelet-Afrika egyik bevásárlóközpontjában bomba robban, az ezt követő események egymás útjába sodornak két idegent, amire egyikük sem számított.
Tanzániában Jack Warden, az elvált kávéültetvényes elveszíti egyetlen lányát. Egy óceánnal arrébb, egy angliai kisvárosban Rodel Emerson elveszíti egyetlen testvérét.
Egy férfi és egy nő, akiknek a sorsuk egy tragikus délutánon összefonódik, egy rendkívüli küldetés nyomába erednek. Átszelik a Serengeti végtelen síkságát, hogy útba ejtve három állomást, megmentsenek három gyermeket – akik többet érnek holtan, mint élve.
De ha az eléjük kerülő akadályokat le is győzik, még egy kihívással szembe kell nézniük. Túlélhetnek-e vajon egy újabb veszteséget? Lemondjanak-e egy eleve kudarcra ítélt szerelemről? Egy szerelemről, amit ha elengednek, szertefoszlik, akár a Serengeti köde a napfényben…
"Néha rátalál az ember egy szivárványra, ami betölti a szívét. Talán soha nem érheti el, és nem lehet az övé, de annyi színt és oly sok csodát hoz az életébe, amit soha nem fog megbánni."
A Serengeti köde című regény egy nőknek szóló szerelmi történet, valós események hatására született. Bizonyos részletei – például egy gyermek halála – felkavarhatják az érzelmeket. Különösen érzékeny olvasóknak nem ajánlott!"

Szerintem: Néhány blogger ismerősöm ódákat zeng Leylah Attar érzelmes könyveiről, valamint mi is olvashattunk már tőle egyet, a Papírhattyút, szóval nagyon kíváncsi vagyok erre a könyvre is, hiszen sokak szerint nagyon megindító. Egyrészes történet, szóval nyugodtan vágjatok bele ti is :)

Várható megjelenés: 2019.
Ha téged is érdekel, KATT.


Sarah J. Maas: Fagy és csillagfény udvara (Tüskék és rózsák udvara #3,1)
(Még nincs magyar borító)

Fülszöveg (SPOILERES!!!: 
"A remény még a legfagyosabb éjszakát is melegséget nyújt.
A téli napforduló egy hét múlva lesz. Még mindig újnak éreztem királynői szerepemet, és csak halvány elképzelésem volt hivatalos teendőimről.
Egy éve. Ti jó istenek! Rhys közel egy éve hajtotta be rajtam a megállapodásunkat, mert mielőbb ki akart engem szabadítani a mérgező Tavasz udvarából, és ezáltal megmenteni az összeomlástól kétségbeeséstől. Ha csak egy percet késik, csak a Jó Anya tudja, mi történt volna, és hol lennék most.
Eszembe jutott a párom, aki olyan keményen és önzetlenül küzdött, pedig semmi reménye nem volt arra, hogy mi együtt leszünk.
Mind a ketten megküzdöttünk a szerelmünkért, a vérünket adtuk érte. Rhys meg is halt érte.
A Hybern elleni háború nem múlt el nyomtalanul Feyre, Rhys és barátaik életéből, mégis mindent megtesznek, hogy újjáépítsék az Éjszaka udvarát. A küszöbön álló téli napforduló kiváló alkalmat kínálna arra, hogy végre egy kicsit kikapcsolódjanak. Ám az ünnepi hangulat sem tudja visszatartani a múlt árnyékait. Miközben Feyre az Éjszaka úrnőjeként próbál helytállni, szembesülnie kell vele, hogy barátai sebei mélyebbek, mint hitte, és az udvar jövőjét is tönkre tehetik."

Szerintem: Mivel az első két rész életem egyik legfantasztikusabb olvasmányai voltak, a harmadik még várat magára, de ez a negyedik kis könyvecske sem maradhat le a polcról :)

Várható megjelenés: 2019.
Ha téged is érdekel, KATT.


Sarah J. Maas: Kingdom of Ash - Hamvadó Királyság (#7 Üvegtrón)
(Még nincs magyar borító)

Fülszöveg(SPOILERES!!!): 
"Elérkezett a végső háború.
Aelin Galathynius rabszolgából a király orgyilkosává, majd egy birodalom királynőjévé vált. Útjának utolsó, szívbe markoló szakasza a háború kitörésével veszi kezdetét.
Aelin mindent kockára tett, hogy megmentse a népét – csakhogy hatalmas árat fizetett érte. A tündérkirálynő vaskoporsóba zárta, és most tüzes akaratának utolsó lobbanására is szüksége van, hogy elviselje a kínokat.
Ha megtörik, Maeve pusztulásra ítél mindenkit, akit szeret. Csakhogy Aelinnek fogytán az ereje…
De hiába került ő fogságba, a barátainak mennie kell tovább. Bizonyos kötelékek elmélyülnek, míg mások örökre megszakadnak.
A tenger túlpartján Rowan, hű társaival foglyul ejtett hitvesét és királynőjét keresi – nehogy végleg elveszítse!
A sors fonalai végül összeérnek, és kénytelen mindenki összefogni, miközben Aelin a saját életéért és egy jobb világért küzd.
Sarah J. Maas kirobbanóan sikeres Üvegtrón sorozatának utolsó, döbbenetes felvonása!
Mélyedj el az élményében!"

Szerintem: Érkezik az Üvegtrón utolsó része, ami számomra azt jelenti, végre elkezdhetem a sorozatot! :D Igen, még mindig nem olvastam, igen, meg bírtam állni, de most már nagyon szeretnék részese lenni ennek a világnak is :) Akik pedig már olvasták az előző könyveket, örülhetnek, hogy végre olvashatják az utolsó részt is, ami előreláthatólag ketté szedve, külön kötetben érkezik.

Várható megjelenés: 2019. 11. 05.
Ha téged is érdekel, KATT.



Maxim Kiadó


Alwyn Hamilton: A vég hősnője (A sivatag lázadója #3)


Fülszöveg: 
"Amikor a jól lövő Amani Al-Hiza elhagyja Porfészket a sivatag peremén, nem sejti, hogy csatlakozni fog egy lázadáshoz, amelynek egy idő után ráadásul az élére is áll. Miután azonban a szultán, Mirádzsi vérszomjas zsarnoka Eremotba zárja fiát, a lázadó Ahmed herceget, nem lesz más választása. Nincs más fegyvere, mint az esze, a pisztolya és leigázhatatlan varázsereje, mégis összegyűjti a felkelők maradékát, hogy a kíméletlen sivatagon átkelve kimentse a rab herceget és vele együtt a hegy gyomrába zárt társait. Egyfajta mitikus pokol ez, ami azonban nagyon is létezik. Közben egy sor bajtársa elhullik a megpróbáltatások során vagy a gépember abdalok tüzétől. Közben Amanit gyötri az önvád, jó úton jár-e, megér-e ennyi életet a nemes cél."

Szerintem: Az első rész nagyon tetszett a sorozatból, úgyhogy amint érkezik a befejező rész, ő is landol a polcon! :)

Várható megjelenés: 2019.10.31.
Ha téged is érdekel, KATT.


Szaszkó Gabriella: Kora február
Borító készítése folyamatban


Fülszöveg: 
"Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hóvihar tombol. A házban kutakodva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy menő rockzenész legyen? Vajon Anna hozzáment feleségül egyetemista szerelméhez, és megtalálta mellette a boldogságot? Mind a ketten előre tervezték az életüket, megálmodták, hová is akarnak jutni harmincas éveik elejére. De ha minden a terv szerint alakult, hogyan lehetséges, hogy egymás mellett ébredtek egy ismeretlen helyen?
A világukat már csak az borítja fel még jobban, amikor felfedezik, hogy álmaikban lassan visszapárolognak az elmúlt évek emlékei. Hamarosan kiderül, hogy a kiesett öt év elképesztő meglepetéseket tartogat."

Szerintem:  Szaszkó Gabriella egy kimondottan tehetséges magyar írónő, akinek nagyon szerettem a hihetetlenül érzelmes Pennington-testvérek sorozatát. Ő az, aki bebizonyította, hogy érdemes rá és a könyveire figyelni. Alig várom, hogy olvashassam!

Várható megjelenés: 2019.11.15.
Ha téged is érdekel, KATT.


Laini Taylor: A rémálmok múzsája (A különös álmodozó #2)

Fülszöveg(SPOILERES!!!): 
"Szárája ​hatéves kora óta rémálmokkal élt és azokkal vett levegőt. Azt hitte, már minden rosszat látott, más semmi sem lephette meg. Rosszul gondolta.
A tragédia után sem Lazlo, sem Szárája nem ugyanaz már, mint akik voltak: egyikük istenné, másikuk szellemmé lett. Próbálják valahogyan megtalálni új énjeik határait, miközben a sötét elméjű Minja bezárva tartja őket, véres bosszújára készülve Könny ellen.
Lazlo lehetetlen döntésre kényszerül – mentse meg a nőt, akit szeret egyedül, vagy mindenki mást? –, miközben Szárája reménytelenebbnek érzi magát, mint valaha. Néha csak a legnagyobb borzalmak ismertethetik meg velünk saját énünk legmélyét, Szárája pedig, a rémálmok múzsája még nem fedezte fel, mire is képes igazán.
Ahogyan az emberek és istenivadékok próbálnak magukhoz térni, miután a citadella majdnem lezuhant, új ellenség árnyékolja be törékeny reményeiket, és újabb rejtélyek merülnek fel a mesarthiummal kapcsolatban: honnan jöttek az istenek és miért? Mi történt a több ezer gyerekkel, akik mind a citadellában születtek? És ami a legfontosabb: ahogyan az elfeledett ajtókat kinyitják, új világok nyílnak meg. A hősöknek mindig muszáj megölniük a szörnyetegeket, vagy lehetséges, hogy megmentsék őket?"

Szerintem:  Az első rész olvasása közben eleinte picit nehezen haladtam, hozzá kellett szoknom az írónő furcsa, tömör, leírások hosszú sorával tarkított írásmódjához, de amint belerázódtam, már nagyon tetszett a történet. Elég izgalmasan lett vége, úgyhogy nagyon várom már a folytatást, ami ismét egy gyönyörű borítóval érkezik!

Várható megjelenés: 2019.10.31.
Ha téged is érdekel, KATT.



Libri


Lakatos Levente: Vörös

Fülszöveg: 
"Aki ​rám néz erős, határozott férfinak lát. Aki beszél velem, azt gondolja, könyörtelen vagyok. Pedig nekem is vannak gyenge pontjaim. És az a lány a kupiból közéjük tartozik…
Botond kilenc éve döntött úgy, hogy szülőhazájából menekülve egy másik ország fővárosában, Londonban próbál szerencsét. Számításai bejöttek, ma egy jól menő cég vezetője, és egy angol milliárdos lányának a férje. A vérbeli alfahím élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved, és a sikerei ellenére magányos. Igazi barátok híján a problémáit magába és alkoholba fojtja, ám amikor összesodorja a sors a magyar lányokat foglalkoztató bordélyház új recepciósával, telefonbeszélgetéseik során megnyílik a csilingelő hangú idegennek.
Vajon az őrültségnek tűnő bizalom a teljes összeomláshoz, vagy egy mindent elsöprő, vakon indult szerelemhez vezet?
Az ötszörös Aranykönyv-díjas Lakatos Levente új regényében a modern romantikus regények, és a mellbevágó krimik világát elegyítve kalauzolja el olvasóit egy irigyelt, befolyásos férfi lelkének legmélyére."

Szerintem: Kíváncsian várom Levi új regényét! Eddig minden könyve a polcomon van, szintén nagyon tehetséges magyar író, szóval biztos vagyok benne, hogy ez a könyve is remek lesz :)

Várható megjelenés: 2019.11.07.
Ha téged is érdekel, KATT.



Itt a vége, fuss el véle! Számomra most ezek a nagyon-nagyon várt könyvek és remélem sikerül is mindent beszerezni majd! Te melyiket várod a legjobban? Írd meg kommentben! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése