Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak

Ha Mr. Darcy amerikai focizna…Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.
Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.
A „winnipegi nagy fal”-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.
Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?
Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?
Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.
Éld át a tüzét!

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 608
Fordító: Neset Adrienn
ISBN: 9789634575580
❉❉❉ 

Te jó ég, gyerekek, hogy ez mekkora fantasztikus történet volt! Na, így kell egy igazán jó romantikus könyvet írni! Mostantól nagyon fogok figyelni Mariana Zapata könyveire, az biztos! :)

Szögezzük le már most, hogy én az elején nagyon nem szerettem Aiden-t. Nem szerettem? Kimondottan utáltam és néha szívesen megrugdostam volna azt a beképzelt seggét. :) De ahogy haladtunk a történettel, egyre inkább megismertük őt és csendesen a szívembe lopta magát, onnan pedig nincs menekvés. A végére tényleg bekerült a könyves álompasik közé, ami még számomra is hihetetlen.

Vanessa két éve dolgozik Aidennek, a futballsztárnak asszisztensként. Bővebb feladatai közé tartozik, hogy főz, mos, takarít rá, lenyeli a férfi goromba modorát, mert csak a saját célja lebeg a szeme előtt: létrehozni a saját vállalkozását, ahol végre a grafikus diplomáját használhatja és azt csinálhatja, amit szeret. El is jön az idő, amikor felmond a férfinál, aki szokásához híven, alig reagál a hírre, míg a férfi ügynöke, Trevor, rendesen kiakad. Vanessa örül, hogy végre megszabadul tőlük és elkezdheti építeni a saját jövőjét, valamint visszafizetheti a diákhitelét, amit az egyetem miatt vett fel. Egy nap azonban a nagy behemót megjelenik kis lakása ajtajában és arra kéri, menjen vissza hozzá dolgozni, mert szüksége van rá. Vanessa kineveti, semmi pénzért nem menne vissza hozzá, ám a férfi olyan ajánlatot tesz neki, amit még a legokosabb emberek is átgondolnának, a leghülyébbek pedig azonnal igen-t mondanának rá.

Valahol meg is értettem Vanessa döntését, hiszen sajnos nagy úr a pénz és anélkül nem igazán tud mit kezdeni az ember és végülis cserébe nem sok mindent kellett tennie, csak aláírni egy papírt... Ahogy telt az idő és újra egy légtérben kellett élnie a nagyfiúval, rá kellett jönnie, hogy Aiden tényleg igazán igyekszik, hogy jobban megismerje őt és hogy bepótolja az elmúlt két év kimaradt barátkozós hangvételét.

Nagyon szerettem Vanessa kitartását és akaraterejét, valamint a tényt, hogy változni szeretett volna és kitörni a családja árnyékából. Talált magának egy célt, amit bármi áron meg szeretne valósítani, ahogyan ezt a vállalkozásával is tette. Magabiztos és kiáll magáért, akár egy százharminc kilós kigyúrt focistával szemben is. Imádtam a tökösségét és hogy jószívű volt, tudta, hogy Aiden nehéz eset, mégis kitartóan barátkozott vele.

Aiden... Istenem, köszönöm, végre egy sztár, focista, jóképű pasas, aki csak a karrierjére koncentrál, nem pedig minden második szembejövő csajt ágyba vivő ficsúr, aki a pénzével kérkedik. Csendes, mégis néha nagyszájú, határozott személyiség, aki nem sok baráttal rendelkezik, mégis tudja, hogyan nyisson a lány felé. 

Tény, ez egy lassú kibontakozású történet, amelyben a szereplők hosszú, rögös úton ismerik meg egymást és a köztük lévő szikra, nagyon lassan, óvatosan lobban lángra. Hiába volt terjedelmes a könyv, egyszerűen nem tudja letenni az ember, hiszen folyamatosan szórakoztat, folyamatosan érdekfeszítő és mindig várjuk, mikor történik már valami köztük... 

Végigkövethetjük, hogyan lesz a barátságból szerelem, mennyit számít az odafigyelés és a kommunikáció, valamint az apró meglepetések, amelyekkel egyre inkább belopjuk magunkat egymás szívébe. Annyira aranyos volt és életszerű, egyszerűen csak tökéletes!

Az írónő számomra bebizonyította, hogy érdemes figyelni rá, erőlködés nélkül, könnyed hangvételben és stílusban olyan szinten elvarázsolt, amelyre kevesen képesek. Nagyon remélem, hogy mihamarabb olvashatunk még tőle! :)

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA máris megrendelheted! :)
  
 Csillagos értékelés:
+kedvencKedvenc idézetek:


"Azt viszont senki sem meséli el neked, hogy a céljaid felé vezető út nem egyenes, inkább egy labirintusra hasonlít. Megállsz, elindulsz, meghátrálsz, befordulsz néhány rossz sarkon, de ami a lényeg: soha nem szabad elfelejteni, hogy van kijárat. Valahol legalábbis van."

*
"Az élet a döntésekről szól. Te döntöd el, mihez kezdesz azzal, amid van."
*
"– Ott van az otthonom, ahol te vagy. Miattad bárhová elmennék, ahová csak szeretnéd."
*
"Nem vehetsz rá senkit erővel, hogy kedveljen vagy megszeressen."
*
"– Láttad már a fenekedet? Nem sértettél meg. Több izom van ott, mint másnak az egész testén.
A vastag szemöldök felszaladt egy milliméternyit, éppen csak, de én észrevettem.
– Nem is tudtam, hogy ennyi figyelmet szentelsz neki."

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése