Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös


Az ellentétek meddig vonzzák egymást?
A szokásos reggelnek indult a vonaton.
De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.
Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.
Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?
Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.
Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.
És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.
Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.
Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?
Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.


Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 360
Fordító: Kereki Noémi Valentina
ISBN: 9789634574989
❉❉❉



Nagyon imádom Vi Keeland és Penelope Ward munkásságát külön-külön is, de együtt az igazán ütősek! Kedves barátnőim által születésnapomra kaptam ezt a könyvet még januárban, és nagyon örültem a választásuknak, ugyanis elég vágyott könyv volt ez számomra. Minden megvolt benne, amit az általuk választott stílus megkövetel: humor, erotika, romantika és a komoly téma is. A történetre a legjobb szó az aranyos és a tanulságos, bár az olvasó ránézésre talán egy tipikus erotikus könyvnek könyvelheti el magában borító alapján, de szerencsére a külső ennél sokkal többet takar.

Graham egy szigorú, bunkó fickó, főnökként egyenesen elviselhetetlen stílusa van ezért nem is maradnak meg sokáig mellette az asszisztensek. A munkába temetkezik, mert más nem igazán van az életében, amivel foglalkozhatna. Az exe megcsalta a legjobb barátjával, ami megtörte az amúgy csupaszív férfit. Egyik nap vonattal utazik a munkahelyére, amikor elhagyja a telefonját, amit Soraya talál meg. A lány szeretné visszaadni neki a telefont és rájön, hogy ez a szívdöglesztő férfi nem éppen a kedvességéről híres. Találkozásukkor elég szépen beolvas Grahamnek, aki meglepődik a kirohanáson, hiszen nem igazán szoktak szembe szállni vele és a képébe mondani, hogy mekkora egy seggfej. Az ellentétek ellenére kiderül, hogy nagyon is vonzódnak egymáshoz, ám a múlt nem mindig szeretné békén hagyni az épp boldog jelent és csúnyán közbeszól.


Nagyon szerettem a közös jeleneteket, Graham tényleg egy kenhető, édes forró csokoládé lett és bármit megtett volna Sorayáért, teljesen átment romantikus, ölelgetni való maci üzemmódba. Imádtam az üzenet váltásokat, azt, hogy mindig gondoltak a másikra és hogy nem siették el az egész dolgot, hanem szépen lassan bontakozott ki a szerelem. Nem támadták le egymást már rögtön az első oldalon, hanem tisztelettel és türelemmel voltak a másik iránt. Tetszett, hogy Soraya nem adta olyan könnyen magát és folyton oltogatta Mr. Big Brokit.

A könyv közepén az írónők bedobtak egy hatalmas csavart, amitől még a mi szívünk is összetört egy picit. Nagy választás elé állította a friss szerelmeseket, ugyanis igen komoly problémák köszöntek vissza a múltból. Soraya a saját múltja miatt néha meggondolatlan döntéseket hozott, amivel újra megkeményítette a férfi szívét, miközben ő csak jót akart neki. Teljesen érthető volt a döntése, ám itt bukkan fel a kommunikáció hiánya, ugyanis én jobbnak láttam volna megbeszélni, elmagyarázni ezt a dolgot.

Végre nem egy tucatsztori, nem egy klisés erotikus maszlag, hanem igenis egy értékes, komoly mondanivalóval tűzdelt, humorban gazdag történetet kaphattunk. Hamarosan érkezik egy újabb kötet a szerzőpárostól, amit nem kérdéses, hogy olvasni fogok! Addig is nagyon ajánlom ezt a könyvet a romantika rajongóinak vagy akár csak bármelyik olvasónak, akik egy szórakoztató és letehetetlen olvasmányra vágynak!

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA te is megrendelheted! 


Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"Hinni kell a sorsban. Minden meg van írva. Nem számít, hogy ma vagy két év múlva, ha úgy kell lennie, akárhogyan is, de meg fog történni."
*
"– Mit fogsz tenni?
– Térdre rogyok, és a bocsánatáért könyörgöm.
Del felhorkant.
– Graham férfi. Ha térdre rogysz, nem tudsz majd semmiért se könyörögni, mert tele lesz a szád."
*
"Néha a kimondatlan szavakat kellene a leginkább kimondani."
*
"– Ne félj a sérüléstől! Sokkal jobb az, mint soha nem élni át valami eget rengetőt."
*
"A hűtlenség nem hiba, hanem döntés. És ne áltasd magad! Aki egyszer megcsalt, örökké hűtlen marad."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése