Sír a pénztárcám - avagy, jönnek az új megjelenések!

Sziasztok! :)

Nyilván mindegyik könyvmoly tudja, hogy a tavasz és az ősz az az időszak, amikor a kiadók csak úgy döntik a nyakunkba a jobbnál jobb könyveket. Kiadják a kedvenc sorozatok folytatásait, új könyvet hoznak a kedvenc írónőnktől, vagy egyszerűen csak olyan borítón akad meg a szemed, ami csak simán KELL. Nos, mivel a Könyvfesztivál is közeledik, és a legtöbb kiadó erre az eseményre dob ki sok új könyvet, most összeállítottam egy kis listát, ami Engem érdekel, és nagyon szeretném majd beszerezni. Kiadók szerint csoportosítottam, bár lehet, hogy miután kikerül ez a lista, jön még néhány újabb, ami nem került bele, de megszerzem majd.

Felkészültetek?! Én sem, de főleg a pénztárcám nem!!! :D


Könyvmolyképző Kiadó
Azt hiszem a Könyvmolyképző az a kiadó, aki a legjobb, legnépszerűbb, legsikeresebb könyveket hozza el nekünk. Én magam is nagy rajongójuk vagyok, a legtöbb könyvem tőlük van, és náluk vannak olyan írók, írónők, akiket nagyon megszerettem. Sok külföldön híres sorozatot ők hoznak el, és most is érkeztek néhány meglepivel. Lássuk, miket szemeltem ki tőlük.

Tarryn Fisher: F*ck Love - Kapd be, szerelem!

Fülszöveg:

„Tarryn Fisher ezúttal a humorral átszőtt, érzékeny oldalát mutatja meg…” – Willow Aster
A New York Times sikerkönyves szerzőjétől.

Helena Conway szerelmes lesz.
Akaratlanul.
Észrevétlenül.
De nem véletlenül. Kit Isley pontosan az ő ellentéte – rejtélyes, fékezhetetlen és a legkevésbé sem óvatos. Mindez akár remekül is alakulhatna…
Ha nem Helena legjobb barátnőjével találkozgatna. Helena kénytelen dacolni a szívével, helyesen cselekedni, és másokra is gondolni.
Egészen addig, amíg fittyet nem hány az egészre.

Tarryn Fisher, New York Times sikerkönyves szerző lehet, hogy vagányabb nálad, de ezt nem dörgöli az orrod alá. Az első diplomáját a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskolában szerezte. Az emberi természet nagy tisztelője, egy hús és vér gonosz, mégpedig a Mardekár házból. A szíve sötét, de az olvasóit azért kedveli. Jelenleg Washingtonban él fiával és lányával.
Az év legizgalmasabb regénye a női útkeresésről és a szerelemről.

SZERINTEM:

Már régóta kiszemeltem magamnak ezt a könyvet, és már alig vártam, hogy jöjjön hozzánk is! És most végreee! Imádom a borítóját, szerintem gyönyörű :)



Marie Rutkoski: The winner's kiss - A nyertes csókja

Fülszöveg:


Háborúban és szerelemben nincsenek játékszabályok.

Kestrel a tundra felé tart egy rabszállító kocsin, és kevés a valószínűsége, hogy a munkatábort élve megússza. Abban bízhat csak, hogy kódolt üzenete eljut Arinhoz, és hogy a fiú megérti az üzenet tartalmát. A múlttal birkózó Arin és keleti szövetségesei közben behajóznak Herranba, számolva egy esetleges támadás lehetőségével. Kestrel üzenete és a háború nagyjából egy időben érkeznek a városba: megkezdődik a versenyfutás az idővel, az elemekkel, az emlékekkel és az ellenséggel. A küzdelem minden fronton reménytelennek tűnik.

Ha belátod, hogy vak voltál... van-e megbocsátás?

SZERINTEM:

Nagyon kíváncsi vagyok Kestrel és Arin történetének végkimenetelére, szóval vártam már a befejező részt. Ez a borító is gyönyörű lett, remélem a könyv is szuper lesz!

Marie Lu: The Young Elites - Az ifjú kiválasztottak

Fülszöveg:

"Van ki gyűlöl minket, akasztófára való zsiványként gondol ránk.
Van ki retteg tőlünk, démonnak tart, máglyára vetne mindannyiunkat.
Van ki bálványoz minket, az istenek gyermekeinek vél.
De egy sincs, ki ne hallott volna rólunk.

Elegem van belőle, hogy kihasználnak, bántanak, aztán félrelöknek.

Adelina Amouteru túlélte a vérlázat. Egy évtizede már, hogy a halálos betegség végigsöpört az országon. A fertőzöttek többsége meghalt, és sok gyereken, aki túlélte, furcsa nyomot hagyott a betegség. Adelina fekete haja ezüstössé vált, a szempillája kifehéredett, és csak egy szabálytalan forradás maradt ott, ahol korábban a bal szeme volt. Durvalelkű apja szerint ő egy malfetto, irtóztató, utálatos teremtmény, aki szégyent hoz a családjukra, és a boldogulásuk útjában áll. De a pletykák szerint, a láz túlélői közül néhányan nem csak forradásokkal lettek gazdagabbak – úgy tartják, néhányan rejtélyes hatalomra tettek szert, és bár a kilétük titokban maradt, úgy kezdték emlegetni őket, hogy a kiválasztott ifjak.

Teren Santoro a királynak dolgozik. Az Inkvizíció fejeként az ő feladata felkutatni a kiválasztott ifjakat, hogy elpusztítsák őket, mielőtt még ők pusztítják el az országot. Veszélyesnek és bosszúszomjasnak tartja a kiválasztott ifjakat, de lehet, hogy a legsötétebb titkot maga Teren rejtegeti.

Enzo Valenciano a Tőr Társaságának vezetője. A kiválasztott ifjaknak ez a titkos társasága kutat a hozzájuk hasonlók után, hogy előbb találjon rájuk, mint az Inkvizíció. De Adelina személyében a Tőrök olyasvalakire bukkannak, aki olyan hatalommal rendelkezik, amihez hasonlót még nem láttak.

Adelina hinni akar benne, hogy Enzo az ő oldalán áll, és Teren az igazi ellenség. Hármójuk sorsa szorosan összefonódik, és noha eltérő célokért küzdenek, mindhármuk harca nagyon is személyes. Egy dologban viszont mindannyian egyetértenek: Adelina olyan képességekkel rendelkezik, amik nem valók erre a világra. A szívében bosszúra szomjazik a sötétség. És ég benne a vágy, hogy elpusztítson mindenkit, aki az útjába áll.

Most én jövök! Én használok ki másokat! Én fogom bántani őket!

De függetlenül attól, mit gondoltak róluk, a nevüket mindenki ismerte. A Kaszás. Magiano. A Széljáró. Az Alkimista. Az ifjú kiválasztottak."



SZERINTEM:

Borzasztóan örülök, amiért újabb könyv érkezik Marie Lu-tól. Egyszerűen imádom a nőt, ahogy ír, eszméletlenül tehetséges írónőről van szó. A Legenda trilógiáját nagyon szerettem, levett a lábamról. Boldog vagyok, hogy újabb trilógiát kaphatunk tőle! A stílusa inkább YA kategória, de szerintem az efeletti korosztály is élvezné a könyvet. Disztópikus világ egy kicsi romantikával és sok izgalommal vegyítve. :)


Colleen Hoover - Tarryn Fisher: Soha, de soha 3.

Fülszöveg:
Tudod, ki voltál valaha és ki akarsz lenni a jövőben?

Silas Nash és Charlize Wynwood kénytelen elmélyedni a múltban, hogy megoldják saját rejtélyeiket. Versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, mielőtt mindent elveszítenek.
Vajon vissza tudják szerezni, ami egyszer már az övék volt? Visszakaphatják-e a régi énjüket?

SZERINTEM:

Silas és Charlie története a végéhez közeledik. Végre kideríthetjük, mi történt velük, és hogy milyen hatással lesz ez a kapcsolatukra. Már nagyon várom, hogy egyben elolvashassam mindhárom kis kötetet.


Kristen Callihan: Idol (VIP #1)

Fülszöveg:


"A zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat.”

LIBBY
Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.
Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?

KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.


SZERINTEM:

A borító nagyon tetszik, és kíváncsi vagyok a sztorira is, hiszen szeretem a Rubin Pöttyös történeteket, viszont ő rajta még gondolkodom, hogy beszerezzem-e..:) Meglátjuk :D


Jennifer L. Armentrout: Stone cold touch - Dermesztő érintés (Komor elemek #2)

(még nincs magyar borító)

Fülszöveg:

Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lánynak, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Lehetetlenül vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderült róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más tudná.
Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…

„Armentrout új sorozata egész végig kiváló szórakozást kínál… A cselekményt egyenlő arányban pezsdíti a romantika és a feszültség.”
– Kirkus Reviews


SZERINTEM:

Nem kérdés, hogy körmöt rágva várom a folytatást, bár a fülszövegben már lelövik az egyik fő kérdést, no mindegy... Armentrout egy zseni, minden könyvével újfent lenyűgöz és elkápráztat, Roth pedig az egyik olyan karaktere, akit imádok és beleszerettem teljesen. Mikor jööööön?

K. A. Tucker: One Tiny Lie - Egyetlen kis hazugság (Tíz apró lélegzet #2)
(még nincs magyar borító)


Fülszöveg:

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!

SZERINTEM:

Nagyon szerettem a Tíz apró lélegzetet, úgyhogy már nagyon vártam, hogy újabb könyv jöjjön az írónőtől. Ezúttal Kacey húga, Livie kap főszerepet. Remélem ez a könyv és érzelmekben gazdag, és olvasmányos történet lesz.

*****

Álomgyár Kiadó
Az Álomgyár Kiadónál azt szeretem, hogy rengeteg tehetséges magyar írótól és írónőtől olvashatok jobbnál jobb könyveket. Tavasszal náluk is megjelenik néhány olyan könyv, aminek mindenképpen a polcomon a helye! :)


Baráth Viktória: Egy év Rómában

Fülszöveg:

Két megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.

Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie.
Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.

Képesek vagyunk megküzdeni a múltunk démonaival? Lehetünk még a tragédiáink ellenére is boldogok? Ránk találhat a szerelem azután, hogy már végleg letettünk róla?

Baráth Viktória, az Aranykönyv-díjra jelölt Első tánc és A főnök szerzője ezúttal lelkünk legmélyebb és legsötétebb bugyraiba vezet minket. Az Egy év Rómában egy szívszorító történet önmagunk elfogadásáról, az élet szépségeiről és a minden akadályt leküzdő szerelemről.


SZERINTEM:

"Ez a könyv megnevettet, megríkat és reményt ad." - Könyvmánia blog


Ezekkel a szavakkal jellemeztem a könyvet..:) Nem árulok el többet, szerintem ti is nagyon fogjátok szeretni! :) 


Sienna Cole: Lefelé a folyón

Fülszöveg:

Te hiszel a sorsszerűségben?

2002 májusában megdöbbentő vallomás söpört végig az Egyesült Államokon. A fiatal és mélyen megsebzett Alice Carrington olyan titkot hozott nyilvánosságra, mely felbolygatta és felháborította az egész országot. Alice megrettent a felelősség súlyától, és a szökést választotta, de elképzelni sem tudta, hogy tettei milyen események láncolatát indítják el. Olyan sorsokat csomózott össze, melyeknek sosem kellett volna találkozniuk.

Lynn Walker pincérnőként dolgozik Hohenwaldban, egy isten háta mögötti tennesseei településen, és egyetlen célja, hogy valóra válthassa lánya álmait. Frank Carrington újságíró és családapa, aki megszállottan küzd gyermeke igazáért. Jeffrey Mills zseniális tehetséggel megáldott, ám nehéz sorsú festőművész, akit egy személyes tragédia pályája feladására késztet. Az egyetlen közös nevező hármuk életében Alice titka, melyet csak az idő és hármuk külön-külön kibomló, majd egymásba kapcsolódó élete oldhat meg.

Sienna Cole, a hatalmas sikerű Négyszáz nap szabadság című regény szerzője páratlanul izgalmas, mély drámával átitatott lélektani thrillerében végigkalauzol a tizenöt éves rejtély kibogozásán.

SZERINTEM:

Nagyon felcsigázta a kíváncsiságom Sienna Cole legújabb könyvének borítója, és az írónő csoportjában néhány részletet is olvashattunk belőle, és szerintem nagyon izgalmas és hidegrázós könyv lesz! Már alig várom! :)

R. Kelényi Angelika: Az ártatlan #3 - A párizsi nő








Fülszöveg:

Nincs veszélyesebb egy féltékeny asszonyál...

1610 áprilisában Fabricius Flóra és szerelme, a jóképű, de cseppet sem makulátlan múltú Lorenzo Mariani Párizsba érkezik.
Nem jószántukból utaznak, a biztos halál elől menekülnek a francia fővárosba.
Egy gyönyörű, nagyvilági hölgy segíti őket, akinek gyökerei a velencei Mariani házhoz kötődnek.
Flóra hamarosan megismeri a féltékenység, és az asszonyi cselszövés legmélyebb bugyrait.
Gyilkosság, vágy és gyűlölet kíséri minden léptét, és rájön, hogy még a Tuileriák palotájában sincs biztonságban.

R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas írónő 17. század elején játszódó regénye kalandos, izgalmas, és vérfagyasztó történetet mesél el, mely szokás szerint nem nélkülözi a romantikát, a cselszövést és a korhű történelmi hátteret sem.

SZERINTEM:

R. Kelényi Angelika hihetetlenül tehetséges, és valljuk be, rendesen elkapta az olvasók grabancát ezzel a sorozattal. Nemcsak a karakterek nőttek a szívünkhöz, de nagyon hitelesen és élethűen tárja elénk a 17. századi világot. Már kiugrok a bőrömből, hogy elolvashassam a befejező részt, egyben szomorú is vagyok, hogy nem lesz több Mariani és Flóra. :)


Budai Lotti: Shirzan bosszúja (Ágyas és úrnő #2)

Fülszöveg:

Egy kegyvesztett asszony az angol trón ellen

A Shirzan bosszújában folytatódnak Louise Elsfield kalandjai, akit az átélt tragédiák kétségbeesésbe taszítanak. Ám, egy titokzatos indiai férfi keze utána nyúl és visszahozza a fényre. Az asszony és a vonzó Azam herceg között szenvedélyes viszony veszi kezdetét, amit a herceg féltékeny felesége nem néz tétlenül. Louise végül a halál torkában ébred fel a szerelmes álomból, hogy visszatérjen a forrongó Angliába és bosszút álljon boldogtalansága okozóján. Főhősünk hamarosan a király hatalmának megdöntésére szövetkező nemesek oldalán találja magát. Újabb veszélyekbe és kalandokba sodoródik, s mindeközben bosszúja beteljesítése érdekében kénytelen lesz saját testét is fegyverként bevetni.

Budai Lotti hatalmas sikert aratott, A Borostyánszemű című romantikus regénye után most a 17. századi India császári háremébe, és a forradalmi Anglia cselszövésekkel teli napjaiba kalauzol. Páratlanul izgalmas és romantikus új könyvében könnyed, szórakoztató formában keveredik a fantázia és az a történelmi hitelesség. Történeteit a Facebookon tízezernél is több rajongó követi nap mint nap.

SZERINTEM:

A könyv első része már a polcomon csücsül és nagyon várja a testvérkéjét.. én pedig várom, hogy együtt legyenek és egyszerre olvashassam őket :) Ennél többet egyelőre nem tudok hozzáfűzni, csak annyit, hogy nagyon dicsérik a könyvet, és hát a történelmi romantikus könyveket mostanában egyre jobban megszeretem. Valamint nagyon szimpatikus az írónő, aranyos és életvidám, fiatal hölgyemény.


Anne L. Green: Ördögi kísértés

Fülszöveg:
Reggie Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet.

Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. Gyors, szenvedélyes, spontán és kíméletlen módon kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos.

Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell ébrednie, hogy ő sem mindenható. Azok a dolgok ugyanis, amelyek a felismeréshez vezető úton fontossá válnak számára, mint az egészség, a szabadság, a szerelem és a boldogság, pénzzel nem megvásárolhatók. Kemény leckét kap a barátságról, megbocsátásról, és arról, hogy az élet törékeny, és nagyon gyakran igazságtalan.

SZERINTEM:

Most olvastam az írónőtől A sötétség fogságában című könyvének bővített kiadását és ebben a könyvben jelent meg Reggie Reynolds karaktere. Kifejezetten kíváncsi lettem rá, hiszen már most is látszott, hogy mennyire összetett, titokzatos és érdekes karakterről van szó. Alig várom, hogy olvashassak róla :)

*****

Animus Kiadó

Harry Potter: Utazás a mágia történetében

Fülszöveg:

A Harry Potter megjelenésének 20. évfordulóját ünnepelve ismerkedj meg a British Library Harry Potter – A mágia története című kiállításán bemutatott varázslatos tárgyakkal! A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában oktatott mágiaágakat sorra véve a varázslás több ezer éves múltja tárul fel e könyv lapjain. Ismerd meg az alkímia világát, készíts magadnak saját bájitalt, csodálj meg egy igazi mandragóragyökeret, tudd meg, valóban létezik-e a bezoárkő, böngészd Leonardo da Vinci jegyzetfüzetének lapjait vagy a csillagos ég legrégebbi atlaszát! Ráadásként J.K. Rowling eddig publikálatlan rajzai és kéziratai révén a könyvsorozat megalkotásának folyamatába is bepillantást nyerhetsz!

SZERINTEM:

Ezen a könyvön úgy gondolom, nincs mit magyarázni... Harry Potter. Örökké! <3


*****

Twister Media

Anne Bishop: Holló a hollónak (Mások #2)

Fülszöveg:


Meggie Corbyn elnyerte a Lakeside-i Udvarban lakó terra indigene lények bizalmát, de csak nehezen jön rá, mit is jelent köztük élni. Alapesetben, ember lévén Meggie alig lehetne más, mint megtűrt préda, de vérpróféta, cassandra sangue képessége teljesen más helyzetet teremt.

Két nagyon erős hozzászokást eredményező drog erőszakos cselekményeket váltott ki az emberek és Mások között; mindkét fajból többen meghaltak a közeli városokban. Így amikor Meggie látomásában véres hó és fekete tollak jelennek meg, Simon Wolfgard – a Lakeside-i Udvar alakváltó vezetője – elgondolkodik, vajon vérprófétájuk múltbeli támadást vagy jövőbeni eseményt látott.

Ahogy a próféciamondás késztetése egyre gyakrabban gyötri Meggie-t, a baj eléri az Udvart. A Mások és az a maroknyi ember, akik velük laknak, szükségszerűen együttműködik, hogy megállítsák az embert, aki elszántan akarja visszaszerezni az ő vérprófétájukat… és felszámolják a veszélyt, amely mindannyiuk pusztulásával fenyeget.

SZERINTEM:

A sorozat első része lenyűgöző volt, az egyik legjobb fantasy, amit eddig olvastam. Nagyon régóta várunk a folytatásra, ami végre elérkezett! :)


Ennyi lett volna ez az elég hosszúra sikeredett kívánságlista.. igyekszem mindegyiket beszerezni és írni majd róla Nektek. Az már más kérdés, mennyi időbe fog telleni, és mennyire fog sikítani a pénztárcám..:)
Ti miket szeretnétek megvenni?




4 megjegyzés:

  1. Ebből szinte mindet... Még szerencse, hogy most spórolok, de ebből sok kívánságlistás, nem is beszélve már régebben megjelent könyvekről. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen..:D Csak gyűlnek az olvasatlanok, és erre még érkeznek a jobbnál jobb könyvek :D Van baj..:D

      Törlés
  2. Az én pénztárcám is szomorú, de én boldog vagyok :D

    VálaszTörlés