ELŐOLVASÁS: J. K. Smith: Csak a tested érdekel


Hidvégi ​Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.
Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…
Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.
Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.
Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkori sérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsó szerepének fenntartására?
A Szerelem hirdetésre című regényéért Aranykönyv-díjra jelölt J. K. Smith legújabb könyve – amelyben az írónőtől megszokott jellegzetes humor találkozik a mélyebb érzelmeket is megmozgató szálakkal – ezekre is megadja a választ a romantikát és kalandot kedvelő olvasóknak.


Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 350
ISBN: 9786155929854
Megjelenés időpontja: 2019-05-27
❉❉❉

Először is meg szeretném köszönni a kiadónak és az írónőnek a lehetőséget, amiért már második alkalommal olvashattam elő tőle! Nagyon szeretem J. K. Smith könyveit, ugyanis képes minket kirángatni akár egy olvasói válságból, de akár egy rossz hangulatból is, hiszen humorral ízesített romantikus-kalandos történetei már az első oldaltól kezdve magukba szippantják az olvasót. Ha szükségem van egy kis jókedvre, J. K. Smith könyveit veszem elő!


Hadd kezdjem azzal, Kedves Írónő, hogy nagyon büszke vagyok Rád! Ugyanis volt számodra egy picike tanácsom az egyik könyved után, amit megfogadtál, akár miattam történt, akár nem, csodálatosan teljesítetted! A kérésem mindössze annyi volt, hogy picivel több leírás legyen a könyvekben, mert néha túl soknak éreztem az egymás utáni, szüntelen párbeszédeket. Nos, erre most egy rossz szavam nem lehet, mert változtattál ezen, méghozzá profi módon! Nagyszerűek lettek a leírásaid, több információt kaphattunk ezáltal kerekebb volt a történet is. Szóval, le a kalappal! Számomra eddig ez a legjobb könyved!

Képtalálat a következÅ‘re: „couple gif”Bora már hosszú ideje él egy romboló kapcsolatban a vőlegényével, Péterrel, akiről tudja, hogy csalja őt. Nincs is már szinte kapcsolatuk, hanem együtt élnek, csak lakótársak. Ebbe egy idő után azért belefárad az ember és Bora sincs ezzel másként. Nem érzi magát nőnek, nem érzi magát értékesnek, ráadásul még azt az arrogáns, seggfej, fiatal főnökét is el kell viselnie, ki kell szolgálnia, ami nem éppen kedvező a hangulatára nézve. A hab a tortán mégiscsak az, amikor hazatoppanva vőlegénye vacsorával várja... ám kiderül, hogy nem őt várta, hanem a később bekopogó fiatal fruskát. Bora tudta, hogy ennél többet már nem tud elviselni, ezért szakítani akar Péterrel, ám ahogy ez lenni szokott, a fuldokló ilyenkor kezd el kapkodni, amikor már minden veszni látszik. Bora támogató barátnőivel együtt egy kis szépítőkúrát végeznek, új ruhatár, új frizura, több smink. Bánat ellen pedig azt ajánlják barátnői, hogy fogjon egy pasit, akár egy, akár több éjszakára, csábítson el egy férfit, hogy visszatérjen az önbizalma. Bora maga sem számít arra, hogy ez a férfi nem más lesz, mint a főnöke, Zsolt, aki igencsak felfigyel az új Borára. Egy munka miatti utazás remek lehetőség a nőnek a terv végrehajtásához, ám a nagy játék közben rádöbben, hogy gyengéd érzelmek kezdik felütni a fejét a szívében a férfi iránt. De vajon nem életveszély beleszeretni a főnökbe? Van egyáltalán esélye egy ilyen kapcsolatnak?

Bora személyisége már a történet elején nagyon tetszett. Erős, talpraesett és okos nő, aki jobbat érdemel a jelenlegi helyzeténél. Örültem, hogy nem alázkodott meg Péterrel szemben, hogy nem hagyta magát még inkább belekavarni a hazugságokba. Nagyon nehéz egy ilyen megszokott kapcsolatból, ő mégis bátor volt és megtette, hiszen még fiatal ahhoz, hogy belefásuljon a helyzetbe. 

Zsolt egy elég zárkózott személyiség, akinek több fájdalom lapul a mélyében, mint azt gondolnánk. Meg vannak a maga démonjai, amikkel meg kell küzdenie, ám mégis jött egy nő, aki felpiszkálja az alvó oroszlánt és felszínre hoz olyan érzelmeket, amiket nem hitt volna, hogy érezhet.

Már az elején magával ragadott a hangulat, nagyon érdekelt, hogyan alakul Bora sorsa, miként lép túl egy óriási csalódáson és utána hogyan talál rá újra a szerelemre. Kalandos utazás Skócia csodálatos tengerpartjára, nagyszájú főhősnő és egy titokzatos, jóképű pasas, mi más kell még?

A párkapcsolati problémák mellett az írónő humorral csempész mosolyt az arcunkra. Ez egy igazi csajos könyv, amiből megtanulhatjuk, hogy soha senki miatt ne adjuk fel a nőiességünket! 


Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA megrendelheted az írónő további köteteivel együtt!


Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"Az élet fájdalom és boldogság váltakozása."
*
"– Mindenkinek vannak hibái, vannak hülye percei, minden kapcsolatban előfordulnak veszekedések. Hol több, hol kevesebb. Ha még nem érezted azt az érzést, amikor keveredik a szerelem a gyűlölettel, nem találtad meg azt a férfit, akivel érdemes lenne végleg összebútoroznod."
*
"Bár, ha jobban belegondolok, férfi már nagyon kevés mászkál a földön. Leginkább pasikká degradálódtak. Ő is csak egy pasi. Férfi és pasi között nagy a különbség. A férfi elbír egy igazi nővel, egy pasi viszont összeroppan a teher alatt, menekülőre fogja. Úgy fut el egy erős nő elől, hogy porzik utána az út. A férfiakhoz nők valók, a pasikhoz lányok vagy nőcik. Ez a személyes nézőpontom."
*
"– Te vagy a legjobb, ami történhetett velem."
*

"Az életem egy fehér lap, és ez a fehér lap ijesztőbb a legveszélyesebb viharnál is."





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése