COVER REVEAL - Borítóleleplezés - Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám

Sziasztok! :) 

Nálam nem túl gyakran fordult eddig elő, de végre én is elmondhatom, hogy részt veszek egy borítóleplezésben, amire Szaszkó Gabriella írónő kért fel. Ezúton is nagyon köszönöm neki!
A Maradj velem című könyv folytatása várhatóan december 6-án lát napvilágot. Én már elmondhatatlanul várom, hiszen az első rész kellően sokkolt és lenyűgözött is egyben, és kíváncsi vagyok, hogy mi történik még majd Amyvel és Daviddel.

Most pedig lássuk a következő rész hivatalos borítóját és fülszövegét! :)








Ugye, milyen gyönyörű? *-* Tökéletesen passzolni fog az első részhez! 
Én már alig várom, hogy a kezemben tarthassam! :)


Hivatalos fülszöveg:

Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben. David bátyja öngyilkossága után határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel. Amy a rágalmazások után dönt úgy, hogy megírja a saját történetét, és elmélyed a múlt eseményeiben. Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi, majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt, hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és drogfüggő testvére mellett élni. Bár az írás ad némi megkönnyebbülést neki, de a visszaemlékezés és Chris halálának közelgő évfordulója feltépi a fájó sebeket. Vajon sikerül majd Amynek a felszín felett tartania Davidet? Túlélheti szerelmük a próbatételt? Egyáltalán lehetséges egy elvesztett személy árnyékában felépíteni egy párkapcsolatot?



Véleményem az előző részről, és
Interjú Szaszkó Gabriellával 
IDE KATTINTVA megtekinthető! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése