Várható könyvmegjelenések - ,avagy áhítozom rájuk

Szerettem volna összegyűjteni egy csokorban, hogy melyek azok a könyvek, amelyeket nagyon várok és nagyon kíváncsi vagyok rájuk, akár a borító, akár a fülszöveg, akár egy értékelés miatt.

Csemegézzetek! :)

Tabitha Suzuma: Forbidden - Kimondhatatlan 


A szerelem nem ismer határokat…

Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.

Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.

Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…


Megjelenés időpontja: 2016. dec. 9

Szerintem ... : Alapvetően érdekel, mivel még nem olvastam ennyire mély és komoly témájú könyvet, viszont olvastam egy-két értékelést, ami felkeltette a figyelmemet. A borító is nagyon tetszik, egyszerű, mégis sejtelmes.


Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses -Tüskék és rózsák udvara (#1 Tüskék és rózsák udvara)

A tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, ám nem sokkal ezután egy másik szörnyeteg bukkan fel, aki jóvátétel gyanánt magával hurcolja egy olyan baljós és mágikus vidékre, amit a lány csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak.
Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden olyan hazugságot és figyelmeztetést, amit neki a tündérek csodálatos, ámde veszedelmes világáról korábban mondtak. Azonban a tündérek birodalma felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és Feyre-nak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.

A Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják.
Szexi, akciódús sorozat első kötete.


Megjelenés időpontja: 2016. dec. 9.

Szerintem ... Tündérek, romantika és fantasy egyetlen kötetben?! Ez lehet a könyvek kánaánja. Nagyon sok jót hallottam az írónő másik sorozatáról, az Üvegtrónról, amit sajnos, még nem olvastam (igen, tudom, most jön az amikor felhördül a közönség), DE, ebből kifolyólag megindítom ismeretségem az íróval ezzel a kötettel. Elő is rendeltem, szóval jön hamarosan értékelés is! :)


Vivien Holloway: Mechanikus farkas (#5 Winie Langton történetek)

Winie ​​élete továbbra sem unalmas. Segített Harry Roghannek ellopni az utolsó, egy darabban lévő gyalogsági rohamfarkast, de a fiú még mindig titkolja, mit is akar kezdeni vele egészen pontosan. Közben más is tudomást szerez a ritkaságról, és sok mindent megtenne azért, hogy megszerezze. 
William eközben igen nagy bajban van. Nem elég, hogy Winie továbbra sem áll szóba vele, hamarosan apja minden anyagi támogatását is elveszít, ráadásul olyan információkra bukkan az édesanyjáról, amire egyáltalán nem számított.

Winie ismét összejátszik Harryvel, Will pedig külön utakon jár, de előbb-utóbb ismét szükségük lesz egymás segítségére.


Megjelenés időpontja: 2016. dec. 6.



Szerintem ... : Az előző köteteket is imádtam, és elég csúfondárosan fejeződött be a 4. rész, ezért már nagyon vártam, mikor jön a következő Winie történet. Mindegyik rész izgalmas, pörgős, élvezetes és legnagyobb bánatunkra: rövid. Ámde most azt hallottam,  hogy ez terebélyesebb rész lesz az előző kötetnél is. Várjuk tűkön ülve!


J.A. Redmerski: Megölni Sarait (#1 Gyilkosok társaságában)


Sarai mindössze tizennégy éves volt, amikor édesanyja kiszakította az általa ismert világból, hogy attól kezdve egy kegyetlen drogbáró mellett éljen Mexikóban. Idővel a lány elfelejtette, milyen a normális élet, ám sosem adta fel a reményt, hogy egy napon elszökhet a telepről, ahol az elmúlt kilenc évben fogva tartották. Victor hidegvérű bérgyilkos, aki Saraihoz hasonlóan, kiskora óta mással sem találkozik, csak halállal és erőszakkal. Mikor a telepre érkezik, Sarai meglátja a férfiban a lehetőséget a szökésre. Ám a dolgok nem a terve szerint alakulnak, és a lány egyik veszélyes férfi karmai közül a másik szorításába kerül. Menekülés közben Victor egyre kevésbé hallgat az ösztöneire, és úgy dönt, segít Sarainak. Ahogy közelebb kerülnek egymáshoz, Victor azon kapja magát, hogy bármire képes azért, hogy megóvja a lány életét, akár még a testvérével, Niklasszal való kapcsolatát is feláldozná, aki mostanra – csak úgy, mint mindenki – holtan akarja látni Sarait. Ahogy Victor és Sarai lassan megtanulnak bízni egymásban, a köztük lévő különös vonzódás pedig erősödik. Ám lehet, hogy végül tapasztalata sem lesz elég, hogy megmentse a lányt, mivel az olyan hatással van a férfira, ami a saját halálához vezethet. 

Megjelenés időpontja: 2016. dec. 9.


Szerintem ... :No, a borító hihetetlen jó. Sejtelmes, hideglelős, kicsit morbid. Már ez megfogott. Redmerski Soha határát imádtam, viszont az Ének a szentjánosbogarakról című könyve nem túl dicsért. Ezért is kérdőjeles, hogy ez most jó lesz-e vagy rossz. Az angol adatlapon a szavazatok többségében öt csillagot és jó értékeléseket kapott. Kíváncsian várom!


Kristen Proby: Tarts velem! (#1 Velem Seattle-ben)

Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége. 
Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában. 
Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?

Megjelenés időpontja: 2016. dec. 9.

Szerintem ... : Sablon sztorinak tűnik, de hogy mennyire lesz sablon, azt akkor tudhatjuk meg, ha olvassuk. Persze, mindig csípjük a szexi idegeneket, nemde? :)) A borítója nagyon tetszik, kicsit szexi, kicsit erotikus, kicsit sejtelmes mégis megmutatja a lényeget.



Colleen Hoover - Tarryn Fisher: Soha, de soha (#1 Never, never)


Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts!

Jó barátok voltak, amióta csak megtanultak járni.
Ma délelőtt óta vadidegenek.
A fiú bármit megtesz, hogy emlékezzen. A lány bármit megtesz, hogy felejtsen.

Ne habozz! Imádni fogod.

Megjelenés időpontja: 2016. dec. 16.








Szerintem ... Még mikor csak angolul volt, már akkor szemeztem a könyvvel, megfogott a borítója (örülök, hogy nem változtattak rajta). Nem sok fülszöveget kaphattunk, bár ez egy rövid könyvecske, viszont külföldön nagyon dicsérték. Habár, két ilyen jó írónő munkáját hogy ne lehetne már csak dicsérni?! :)


Leylah Attar: The Paper Swan -Papírhattyú 


A szerelem nem halhat meg soha. 

Azt mondják, 21 nap kell hozzá, hogy kialakuljon egy szokás. Ez hazugság! A lány 21 napig kitartott. A 22. napon pedig mindent megadott volna a halál nyugalmáért. Mert azon a bizonyos 22. napon rájött, hogy az ő megmenekülése a biztos halált jelenti vagy az apja, vagy a szerelme számára. A Papírhattyú komor, mégis szívet melengető szerelmi történet, tele nyersességgel, intrikával és feszültséggel. 

Lenyűgöző mese szenvedélyről, veszteségről, megváltásról.


Megjelenés időpontja: 2016. dec. 9.



Szerintem ... : Gyönyörű borító! Csak ámulok! Valamint a fülszövege is nagyon izgalmasnak tűnik, és az eredeti nyelven is csak jó szavakat olvastam róla. 



Renée Carlino: Sweet Thing - Te édes (#1 Te édes)

Mia ​​Kelly elit egyetemen végzett diplomás, klasszikus képzésben részesült zongorista, egy gyakorlatias gondolkozású anya és egy különc apa lánya. A diploma megszerzése után nem találja a helyét. Azon őrlődik, hogy üzleti végzettségével kezdjen-e valamit, vagy a zenében mélyedjen el, amit szenvedélyesen szeret.
Amikor édesapja váratlanul meghal, úgy határoz, hogy amíg ki nem találja, mihez kezdjen a saját életével, addig az apjáét folytatja. Ann Arbort New York Cityre cseréli, és átveszi apja kávézójának vezetését. A népszerű találkozóhely törzsközönségét fel nem fedezett helyi zenészek, művészek alkotják. Mia eddig távol tartotta magát az izgalmas és kiszámíthatatlan művészléttől, de a váratlan találkozás Will-lel, az édes, helyes, elragadó gitárossal, bepillantást enged neki ebbe a világba. Amikor a srác a barátja, majd a lakótársa lesz, Mia minden tőle telhetőt elkövet, hogy elnyomja a lelkében dúló szenvedélyt, amit iránta és a zene iránt érez, de apja öröksége lassanként megnyitja a szívét
Megjelenés időpontja: 2016. dec. 16.

Szerintem ... Szerintem ez egy igazi csajos könyv. Tragédia, ok-okozat, titokzatos idegen, elrejti a lány az érzelmeit. Remélem jó lesz, mert a borítója is nagyon bejövős :)


Böszörményi Gyula: Ármány és kézfogó (#3 Ambrózi báró esetei)


A naptár 1900-ról lassanként 1901-re vált, miként a négy esztendővel korábban elrabolt Hangay Emma ügye is hátborzongató fordulatot vesz. Ambrózy báró, az Osztrák-Magyar Monarchia első magándetektívje és hű segítőtársa, Mili kisasszony új nyomra lel, ám az ösvény, melyre ezáltal lépnek, sokkal tüskésebb, nyaktörőbb és veszélyesebb, mint azt bármelyikük is sejtené. Vajon a morc báró miért válik egyre titokzatosabbá, sőt, kegyetlenné és gonosszá azokkal szemben, akik szeretik, s hogyan lesz képes mindezt Mili kisasszony elviselni? Mit rejt a Magyar utcai ház, miért lop lovat Mück Márika, kinek vall szerelmet Tarján Vili, és hány holttest kell még ahhoz, hogy a háttérben működő gonosztevők nehéz vasba veressenek? 
A békebeli bűn- és szívügyek, melyek a Leányrablás Budapesten és A Rudnay-gyilkosságok című regényekben még homályban maradtak, most végre tán megoldásra lelnek..

Megjelenés időpontja: 2016. dec. 16.

Szerintem ... : Ezt a könyvet hagytam a legvégére, mert úgy gondolom, erre a befejező részre nagyon-nagyon sokan várunk, és epekedünk, és már a hajunk tépjük. Alig várom, hogy olvassam, és hogy megtudjam, mi lesz Milivel, a báróval és Emmával. Vajon hogyan köti össze az író a szálakat, hogyan csűri-csavarja a történetet, hogy mi csak fogjuk a fejünket és álmélkodjunk. <3



Remélem tetszett nektek ez a kis összefoglaló! Ha van kedvetek, írjátok meg kommentben, hogy ezek közül ti melyik könyvet/könyveket rendeltétek elő, vagy várjátok izgatottan. :)


2 megjegyzés:

  1. Tök jó könyvek! :)
    A Velem Seattle-ben kötetet én is kinéztem. Már akkor, amikor még anno az Ulpius tervezte kiadni,csak aztán sajnos beütött a krach és nem jött össze nekik. :( Mondjuk nekem ezzel a borítóval jobban tetszik:
    http://www.book24.hu/konyv/velem-seattle-ben
    De a sztori miatt mindenképpen kíváncsi leszek rá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok :)
      Wow, igen, mennyire jóó*-*
      Várom a véleményed ! :)

      Törlés