COVER REVEAL - Borítóleleplezés - Baráth Viktória: Egy év Rómában

Sziasztok!

Végre ma, MOST leleplezzük Baráth Viktória hamarosan megjelenő, legújabb könyvének borítóját!!! Remélem, hogy mindenki nagyon izgul és várja már, és biztos elegetek van a sok dumából, és csak látni akarjátok. :)

Viki harmadik könyve jelenik meg már az Álomgyár kiadónál, és ő az egyik legszínesebb és legtehetségesebb magyar írónő!

Nem is húzom tovább az idegeiteket, olvassatok tovább, hogy megtudjátok az Egy év Rómában fülszövegét és gyönyörűséges borítóját! *.*







*



*




*




*

FELKÉSZÜLTÉL?

*


*


*


*


*

TÁDÁÁÁÁÁ!!!




Fülszöveg:

Két megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.

Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie.
Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.

Képesek vagyunk megküzdeni a múltunk démonaival? Lehetünk még a tragédiáink ellenére is boldogok? Ránk találhat a szerelem azután, hogy már végleg letettünk róla?

Baráth Viktória, az Aranykönyv-díjra jelölt Első tánc és A főnök szerzője ezúttal lelkünk legmélyebb és legsötétebb bugyraiba vezet minket. Az Egy év Rómában egy szívszorító történet önmagunk elfogadásáról, az élet szépségeiről és a minden akadályt leküzdő szerelemről.


„Megindító, érzéki és fenomenális. Újragondolja a romantikus regények fogalmát.” 

„Ez a könyv megnevettet, megríkat és reményt ad.” 


Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, máris előjegyezhetsz belőle egy példányt, hogy már az elsők között kézbe vehesd!
KATT A KÉPRE :)

***


Szerintem lélegzetelállítóan gyönyörű lett ez a borító is! Alig várom már, hogy a kezemben tarthassam! :) Nektek hogy tetszik? Írjátok meg véleményeket itt kommentben, vagy Baráth Viktória Facebook oldalán! :)




8 megjegyzés: