COVER REVEAL - Borítóleplezés: Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám

Sziasztok! :)

Ma egy várva várt könyv borítóját fedhetem fel előttetek, és ez nem más, mint
Szaszkó Gabriella
Pennington-testvérek
harmadik,
egyben befejező része.

Én már nagyon-nagyon vártam ezt a könyvet, mivel az előző két részt imádtam, pont úgy, mint az írónőt, aki hihetetlenül tehetséges, és rendesen megcsavarja azokat a bizonyos olvasói szíveket.

Kíváncsi vagyok, hogy mit tartogat nekünk ez a rész, de most lássuk a könyv fülszövegét és borítóját :)






Először is lássuk a fülszöveget:

Chris ​Pennington pszichiátere segítségével, egy évvel a halála után osztja meg terápiájának felvételeit testérével, Daviddel, akinek élete ezek nélkül is szétcsúszóban van. Napjait főleg drogokkal és nőkkel tengeti New Yorkban, amíg aztán váratlan események vissza nem űzik gyerekkori otthonába. Davidnek újra a súlyosan bántalmazó, alkoholista édesanyjával kell élnie, aki egy baleset kapcsán az ágyához lett láncolva. Ráadásul rá kell ébrednie, hogy korántsem ismeri teljesen a múltat: a felvételek olyan borzalmak felé nyitnak kaput, amelyekről eddig fogalma sem volt. Elhatározza, hogy újra elmélyül a fájdalomban, de ez az események olyan láncolatát indítja el, amelyek ellen drogok nélkül képtelen felvenni a harcot. David életébe hamarosan beköszönt a paranoia, miközben Amy újra felkeresi, és felforgatja az életét. Vajon David győztesen kerül ki a múlt árnyai ellen folytatott küzdelemből? Mi rejtőzhet még a felszín alatt, amire sem David, sem Amy nincs felkészülve? Létezik még olyan kérdés, amire csak Chris tudhatja a választ?


És a borító:

*


*


*


*


*


*


*


*



Nekem nagyon bejön, passzol a többi részhez, alig várom, hogy egyben lássam őket <3 

÷÷÷

Ha nem szeretnél lemaradni erről a részről sem, akkor mindenképp jegyezd elő IDE KATTINTVA!

×××

És a nagy kérdés, hogy mikor foghatjuk a kezünkbe ezt a szépséget? Máris megtudhatjátok, ugyanis nagyon hamar itt is lesz:

November 26!

×××

Addig is, ha még nem olvastátok ezt a különleges sorozatot, lessétek meg az előző részekről a véleményem:



×××

Ha pedig szeretnéd a könyvet, hamarosan Blogturné keretében nyerhettek egy példányt, valamint ha érdekel a bloggerek véleménye, köztük az enyém is, figyeljétek a blogomat, mert nemsokára érkezik! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése