COVER REVEAL- Borítóleplezés: Jennifer L. Armentrout: Till Death - Mindhalálig

Sziasztok!
Ma hoztam Nektek egy újabb borítóleplezést, ezúttal az egyik kedvenc írónőm hamarosan érkező, legújabb könyvéről rántjuk le a leplet! Ez a könyv egy standalone kötet lesz, tehát egyik sorozathoz sem kapcsolódik, így azok is olvashatják, akik éppen a sorozatok folytatásaira várnak, vagy éppen még sosem olvastak az írónőtől, de nem akarnak egy sorozatba kezdeni rögtön. Szerintem gyönyörű lett a borító, na de lessétek meg ti is! :)



A szerzőről:

Jennifer L. Armentrout New York Times, USA Today bestseller szerző, aki a Luxen-, a Várok rád-, a Titan- és a Komor elemek-sorozataival világszerte belopta magát a fiatal és a felnőtt olvasók szívébe. Young adult regényeiből csak az Egyesült Államokban több mint egymillió példányt adtak el 2011 óta. A RITA- és számtalan más irodalmi díj birtokosa, és jelölték már a Goodreads Choice Awardsra is. Nyugat-Virginiában él férjével és kutyáikkal.





Fülszöveg:

Tíz év telt el az óta, hogy Sasha Keaton elhagyta nyugat-virginiai otthonát, miután kiszabadult a Vőlegény néven ismert kegyetlen sorozatgyilkos karmaiból. 

Amikor Sasha tíz év után végül hazatér, hogy segítsen a családi fogadó körül, úgy tűnik, élete kirakósának darabjai végre a helyükre kerülnek. Amikor aztán a lányt ismét veszély fenyegeti, Cole Landis FBI ügynök is újra felbukkan, és fogadalmat tesz, hogy helyrehozza tíz évvel korábbi hibáját, és ezúttal megvédi őt.

Aztán eltűnik egy nő. Majd még egy, és a Vőlegény borzalmainak egyetlen túlélője egyre nyugtalanítóbb üzeneteket kap. Cole soha sem volt képes megbocsájtani magának, hogy nem tudta megvédeni Sashát, és mindenre kész, hogy most megtegye. Mert a lány szórakoztató szexissége alatt, amibe tíz éve beleszeretett, acélkemény erő lakozik, és emiatt csak még jobban szereti.

Valaki azonban figyel. Vár. Így Sasha első hibája könnyen az utolsó is lehet.



*
(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)



És akkor jöjjön a borító!!!
*


*


*


*


*





Tedd kívánság és/vagy várólistára!

Rendeld meg a könyvet!


 Szerintem: 
Annyira imádom az írónő könyveit és régóta kíváncsi vagyok erre a könyvére is, ami végre hozzánk is érkezik magyarul! És hadd mondjam meg őszintén, szerintem ez a borító sooookkkaaaalll szebb, mint az eredeti! *-* Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam! :)


 
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése