Mia Asher: Laza erkölcsök

Eladom a lelkem,
de nem érdekel.
A szerelem önző
A nevem Blaire.
Én vagyok a rosszlány.
A másik nő.
Aki végül sosem kapja meg a pasit.
Én bukom a gazdag pasikra.
A kurva.
A gyökértelen.
Akit imádtok gyűlölni.
Én is utálom magam
Mindenkinek van egy története.
Készen álltok az enyémre?








Kiadó: Művelt Nép
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 286
Fordító: Tóth Attila

❉❉❉

A fülszöveg nem csalás, nem ámítás. Ez nem egy hétköznapi történet. Ez nem egy szokványos romantikus mese. Ez a kőkemény élet. 

Főszereplőnk, Blair, nehéz gyerekkort tud a háta mögött, ezért úgy döntött, kizárja az érzelmeket az életéből, és a testét fogja használni arra, hogy a gazdag pasasokat boldoggá tegye, ő pedig pénzt kapjon érte. Nem, ő nem r*banc, mert nem egyéjszakás kalandokba vág bele, hanem hosszútávú kölcsönös együttműködésbe, randevúkba. Ő örömet szerez a férfiaknak, ők pedig pénzt adnak neki. Érzelmek nélkül.


Ilyenkor egyből az juthat az eszedbe, hogy te soha nem tennél ilyet, hogy ez elítélendő, borzasztó és dühítő. Viszont egy percig sem tudod utálni Blairt, mert az őszinteségével mindent megmagyaráz, és elfogadod a döntését, sőt, még talán helyesled is. Mindenki sérült már a szerelemtől, a barátoktól, talán még a saját családjától is, amely talán az egyik legfájdalmasabb dolog az életben, hogy a saját szüleidre nem számíthatsz. Blair átélte a poklok poklát, és úgy döntött, nem kér több érzést. Igen ám, de ő sem számított a semmiből felbukkanó csodálatos idegenre, Ronan-ra, akivel néhány eltöltött randevú után úgy érzik, ez a valami köztük nagyon különleges és erős, és világon túli.
De vajon ez a kapcsolat elbírja a sötét, piszkos titkokat Blair múltjával kapcsolatban? Megérdemli ő a boldogságot? Megéri kockáztatni, hogy újra sérülékeny legyen?

Nagyon olvastatja magát a könyv, nem is olyan hosszú, de falod az oldalakat, mert egyszerre izgalmas, érzéki, romantikus és mocskos. Szerettem hogy őszinte volt, megmagyarázta mit miért tesz, és az egész tök jól fel volt építve, bár sajnáltam, hogy nem volt hosszabban kifejtve az egész, megállta volna a helyét, de így is nagyon jó könyv.

Mondhatjuk, hogy kapunk egy szerelmi háromszöget, mivel két teljesen különböző férfi áll szemben egymással, egyik a jófiút, a másik a rosszfiút testesíti meg. Még magad sem tudod eldönteni, hogy most akkor melyiküket imádd.
Csak akkor olvasd el, ha nem ítélkezel a főhős felett, mert különben nem fog tetszeni.
Viszont aki imádja a fülledt hangulatú, forró erotikát, az őszinteséget és a romantikát, az nagyon fogja szeretni. 

A könyv vége egy nagyon durva függővég, alig várom, hogy olvassam a második részt, szóval anélkül ne is álljatok neki, mert különben kitépitek a hajatokat. :) 

Köszönöm a példányt a Művelt Nép Kiadónak! 

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, ITT megrendelheted!


Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"A szív buta. A szívet könnyen be lehet csapni, minek hatására az ember kiszolgáltatott lesz és gyenge."
*

"– Az életben pár dologért érdemes egy kis kockázatot vállalni – mondja, és megragadja a kezem. – És a szerelem? A szerelem is ezek közé tartozik, még akkor is, ha nem tudod, hogy mi lesz a végkifejlet."
*
"Már abban a pillanatban elveszett ember voltam, amikor rám mosolyogtál."
*
"– Jobb egy megbánásokkal teli élet, mint egyáltalán nem élni."
*
"Amit tennem kell: törölni az embereket az életemből."



2 megjegyzés:

  1. "Amit tennem kell: törölni az embereket az életemből."
    Köszönöm az értékelésedet :) mindenképp el kell olvasnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy tetszett a bejegyzés, és hogy kedvet kaptál a könyvhöz! :)

      Törlés