Dönts okosan Book Tag

Sziasztok! :) 
Most egy Book Tag-et hoztam Nektek, amire Pandalány hívott ki, amit ezúton is köszönök neki! Nálam ritkán láttok Book Tag-et, viszont ez most nagyon megtetszett, mivel ez egy "húzogatós" játék.
A lényege, hogy 30 karaktert kell felírni kis cetlikre. 15 kérdés van, minden kérdésnél 2-2 cetlit húzunk, és döntünk, hogy melyik szereplőt választanánk bizonyos esetekben. Én is úgy csináltam, mint Judit, hogy 15 férfi és 15 női karaktert írtam fel. A fiúkat könnyebb volt összeszedni, mint a lányokat! :D1. Már csak egy helyed van a helyesírási versenyre készülő csapatodban, kit választanál, hogy teljes legyen a csapat? 
Olly(Minden, minden) vagy Gale Hawthorne (Az éhezők viadala)
Uhh...mindkét pasast más kérdésnél szerettem volna, szóval már előre is vicces lesz. Nos, mivel Gale olyan időben él, ahol nem volt nagyon népszerű az olvasás-írás, ezért Olly-t választanám, több okból is :P

2. Mindkét karakter meg akar ölni, kit ölnél meg először, hogy jobb túlélési esélyeid legyenek? 
Penryn(Angelfall) vagy Mili (Ambrózy báró esetei)
Hát ez vicces. :D De ha választani kell, akkor előbb Penryn-t tenném el láb alól, ő sokkal bátrabb és keményebb, mint Mili, bár vele is nehéz dolgom lenne! 

3. Te vagy a hajadon (/agglegény) a Nagy Ő című műsorban, és döntened kell közülük. Kinek adnád a rózsád? 
Rafe (Az árulás csókja) vagy Ridge Lawson (Egy nap talán)
Most úgy érzem, kettészakad a szívem! Jelenlegi szerelmem Rafe, de őt még nem sikerült kiismernem teljesen. Ridge pedig az év legnagyobb szerelme számomra, szóval most inkább őt választanám. :) 

4. Téged választottak ki a körzetedből, hogy részt vegyél az Éhezők viadalán, melyik karakter jelentkezne helyetted a leginkább? 
Rentai Renáta (SZJG) vagy Harry Potter
Hát, bocsi Reni, de szerintem Harry sokkal merészebb nálad. :D Te sikítva szaladnál el, Harry pedig biztosan feláldozná magát értem. :D

5. Egy elhagyott szigeten ragadtál. Melyik karaktert áldoznád fel a kannibalizmus oltárán? 
Evie (Méreghercegnő) vagy Ryan Walsh (A főnök)
Ez az eddigi legnehezebb kérdés.... Evie képes növényeket teremteni, ezáltal nem halnék éhen. Olyat nem lehet, hogy senkit?! Evie termesztene nekünk, és mindannyian életben maradnánk. :D Bár csábító az a lehetőség is, hogy Evie-t megesszük, aztán utolsó napjainkat édes kettesben töltjük Ryannel... Hmmm.

6. Te vagy a következő DC/Marver szuperhős (természetesen saját tv műsorral), ki lenne a segítő társad? 
Feyre (ACOTAR) vagy Elec (Legdrágább mostohabátyám)
Mivel Feyre is egy elég bátor, tökös csaj, ezért inkább választanám őt, a nyilazási tudásával sokra mennénk még. Elec, drága, sajnálom, de ide a humorod most kevés..

7. Egy Avokádó imádó céget vezetsz, kit rúgnál ki a kommunikációs képességek hiánya miatt? 
Luna Lovegood vagy Asher Hunt (Amikor esik)
Mivel Luna nem túl kommunikatív, és valljuk be, néha elég furcsa is, ezért Ashert választanám. A kommunikáció mellett számos előnye lenne, ha együtt dolgoznánk..:)

8. Épp befejeztél egy könyvet, amiben a kedvenc karaktered meghal, ki vigasztalna meg? 
Katniss Everdeen (Az éhezők viadala) vagy Carmine DeMarco (Sempre)
Carmine szintén egy olyan szereplő, akit nagyon-nagyon szerettem. Katniss eléggé el van foglalva magával és a körzetekkel, úgyhogy inkább vigasztalódnék Carmine óvó karjai között. ;) 

9. Ugh, egy középiskolában vagy. Melyik karakter lenne benne a népszerűek klikkjében?
Ike McDermott (Lélekvesztők) vagy Madeline (Minden, minden)
Maddie egész életében be volt zárva, és amúgy is Ike eszméletlenül jól néz ki, úgyhogy biztosan ő lenne az egyik legnépszerűbb a suliban.

10. Eljött a nap; végre egy évvel idősebb lettél! Melyik karakter felejti el a születésnapodat? 
Rhysand (ACOTAR) vagy Carson Stinger (A skorpió fullánkja) 
Rhysand nem hiszem, hogy nagyon foglalkozna a szülinapokkal a sok teendője mellett, és Carson egy nagyon édes pasas, tuti, hogy ő nem felejtene el. Szóval Rhysand, te lennél az, aki nem köszönt fel.

11. Épp most találtál egy feltörekvő booktube sztárt, melyikük lenne az? 
John Logan (A baklövés) vagy Zoey (Első tánc)
Jaj, hát ez egyértelmű. Logan el van foglalva a hokival és a csajokkal, biztos nem foglalkozna olyan értelmetlen dolgokkal, mint a könyvek.. Zoey, téged amúgy is bírlak, szóval pacsi! :D

12. Ottalvós buli! Sajnos csak egy embert hívhatsz át, kit választanál? 
Katy Swartz (Obszidián) vagy Hannah Wells (Az üzlet)
Katy szintén egy könyvmoly, viszont Hannah-t valamiért jobban kedveltem. Na meg vele ki tudnánk beszélni a hokis fiúkat. :P

13. Bumm, terhes vagy (/teherbe ejtettél valakit). Ki az apa (/anya)? 
Owen MacClay (Első tánc) vagy Garrett Graham (Az üzlet)
GARRETT!!!!! Jó, bocsi, picikét talán elfogult vagyok vele szemben... De tényleg egy picit.. :P Viszont Owen sem lenne rossz választás, bár ő picit idősebb korosztály nálam, és ő is nagyon jó apa lenne, de itt most Garrett a nyerő. :)

14. Elküldtél egy nagyon fontos üzenetet. Ki lenne az aki csak „látta”, de nem válaszol? 
Ana Moreno(A főnök) vagy Hermione Granger
Hű.. igazából nem tudom. Hermione nagyon jó barát, viszont Ana meg elég elfoglalt, bár neki első az üzlet, szerintem ő mindig elérthető lenne. Szóval itt most Hermione lenne az, aki nem válaszolna.

15. Most ébredtél, ideje reggelizni. Az anyukádat/apukádat valaki helyettesíti, de vajon ki? 
Meggie (Vörös betűkkel) vagy America Singer (Párválasztó)
Mindkettőjüket nagyon szerettem, de most Americát választanám anyukámnak, mert ő nagyon kedves, jólelkű és egy igazi úri hölgy. :) 


Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem tetszett a Book Tag! Kommentben írjátok meg, ha szeretnétek több ilyet látni a blogon! :) 2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon tetszett! Ötletes volt, szórakoztató, frappáns és helyenként nehéz a választás miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :) Én is élveztem, és remélem, hogy lesznek még ilyenek :)

      Törlés