Blogszülinapi Nyereményjáték - 1. Forduló

Sziasztok! :)

Egy éves munkámat és lelkes odaadásotokat szeretném megköszönni ebben a bejegyzésben. Írok a blogról, az érzelmeimről, a sikereimről, és a jövőbeli terveimről. Hálám jeléül pedig fogadjátok sok szeretettel a három fordulós nyereményjátékot, ahol három szerencsés olvasóm nyerhet értékes és gyönyörű ajándékokat.

Tartsatok velem továbbra is! :)



Kedves Követőim/Olvasóim!

Elmondhatatlanul hálás vagyok Nektek azért, amit az elmúlt egy évben Tőletek kaptam. Rengeteg támogatást, biztatást, pozitív visszajelzéseket, írói felkéréseket, hatalmas sikereket és kiadók támogatását kaphattam.

Egy évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy a blogommal ilyen nagy dolgokat elérhetek, és hogy ennyien követtek majd. Hihetetlen volt látni, ahogy napról napra nő a követők száma, egy-egy bejegyzés által néha ez a szám rohamosan emelkedett.

Eddigi kinézetei a blognak :)
Akinek a leginkább hálás vagyok, az az egyik barátnőm, akit sokatok ismer a közös projektek által, Pandalány, ő volt az, aki engem bevezetett a blogolás világába, aki megadta a kezdő lökést ehhez az úthoz. Köszönöm neki, mert nélküle most nem tartanék ott, ahol vagyok.

Emlékszem, a blog neve is más volt, ti emlékeztek még? Never give up néven indultunk, aztán ahogy egyre látogatottabb és ismertebb lett az oldal, úgy döntöttem, adok a blognak egy magyar nevet, hogy könnyebben megjegyezzék az emberek. Hát elég nehéz volt kiválasztani egy jó nevet, ami még nem is foglalt, jól is hangzik és egyszerű is és köze van a könyvekhez. Sokat ötleteltünk a barátokkal, még a párommal is, de végül a sok közül választottunk egyet. Így lett hamarosan a név: Könyvmánia.


A blog kinézete is rengeteget változott, sokat szenvedtem vele én is és mások is. Köszönöm nekik is a segítséget, de a mostani változat az, ami nagyon az én személyiségemet vetíti vissza. Teljesen meg vagyok elégedve vele, remélem nektek is tetszik, mivel egy jó darabig nem tervezek változtatni rajta. :)

Emlékszem az első lépéseimre, az első magyar írókra, akik közül néhányat mára már a barátaimnak tudhatok. Általuk is rengeteg mindent kaptam: megjelentek az ajánlóim a kiadók és a saját oldalukon, kikerülhettem egy borító címlapjára az ajánlómmal, kiadók kértek fel előolvasásra, ezek mind-mind olyan dolgok, amelyek pozitív energiával és boldogsággal töltik meg a Blogger lelkét.

Persze számomra is voltak, vannak és lesznek is nehéz időszakok, amikor úgy érzem, nem csinálom tovább, nincs rá elég időm. Érdekes módon, ilyenkor jön valami hihetetlen és hatalmas pozitív dolog, mint derült égből villámcsapás, ami újra visszaránt az útra, hogy nekem igenis megéri ezt csinálnom és ne hagyjam abba. Mostanában is értek ilyen dolgok, mert most munka mellett kevesebb időm jut blogolni, és mégis megtaláltak olyan emberek és lehetőségek, amelyek folytatásra sarkallnak. És tudjátok mit?! Nem adom fel, mert a blog már az életem részévé vált, és már nem is érezném jól magam nélküle.

Egy hosszú év alatt 140 bejegyzés született a blogon, ebből 93 könyv értékelés. Azért szerintem ez egy szuper szám egy év alatt, remélem, a következő blogszülinapon is ilyen szép szám díszeleg majd itt.

Igyekszem nektek továbbra is a friss és új megjelenésű könyveket is hozni, addig is gyertek és játsszatok velem. :)

Köszönök még egyszer mindent mindenkinek! ❤


~ Blogszülinapi Nyereményjáték - 1. Forduló ~


Instagramon és a blog Facebook oldalán is beharangoztam már, hogy a három játék közül, a legelső nyeremény nem más, Böszörményi Gyula által felajánlott dedikált könyvjelzőcsomag az Ambrózy báró sorozathoz. Ezúton is nagyon szépen köszönöm Neki a támogatást, ez is egy hihetetlen dolog számomra, hiszen imádom a könyveit, és őt magát is.

A könyvjelzők gyönyörűek, akárcsak a hozzájuk tartozó könyvek, és nagyon szerencsés lesz majd azaz emberke, akinek bekerülhet a gyűjteményébe :)

Szóval, a feladatok, hogy a tiéd lehessen a könyvjelző csomag:

1. Kedveld a Könyvmánia blog Facebook oldalát: KATT
2. Válaszolj a Rafflecopter dobozban található kérdésekre :)


a Rafflecopter giveaway

14 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot itt is, Vikim! És köszönöm, hogy megemlítettél a bejegyzésben. Örülök, hogy ennyire megszeretted a blogolást és igazi hobbi vált belőle számodra is. :))))) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a lehetőséget, hogy pont a kedvenc sorozatom a megnyerhető könyvjelzők témája! És utólag is boldog blogszülinapot!🖤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Sok sikert kívánok! :)

      Törlés
  3. Boldog blogszülinapot és még sokat! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog blogszülinapot! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget! :)
    Gyula Úr a kedvenc íróm és már nagyon régóta szeretnék tőle egy dedikált könyvjelzőt. :) Bárcsak szerencsém lenne. :)

    VálaszTörlés