Top 10 Csütörtök (#7) - Hamarosan jönnek, azaz őket várom a legjobban!

Sziasztok!

Íme, hoztam nektek egy újabb Top 10-et, ami most nem más lesz, mint a legjobban várt, hamarosan megjelenő könyveim. Igyekszem őket majd beszerezni, és írni Nektek róla mielőbb. :)
És miért pont ezt választottam? Mert könyvekből sosem elég, és hiába van a polcon harminc olvasatlan, muszáj előrendelni hozzá még legalább plusz tízet. :)
Nézzétek csak!





10.

Fülszöveg:
Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszikaz irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.

Információk:
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 120
Fordító: Matyola Melinda
Megjelenés: 2017 nyár



Szerintem: Az első rész nagyon-nagyon szerettem, attól függetlenül, milyen rövid volt, tényleg teljesen élveztem, és izgultam a szereplőkért. Az előző vége annyira durva volt, hogy már lerágom az összes körmöm, mire kijön ez a folytatás, na meg persze a befejező rész. :) 
Aki még nem olvasta volna, a Soha, de soha értékelésem ide kattintva megtekinthető.


9.

Fülszöveg:
Cole ​Reynoldsnak mindene megvolt. Mígnem egy este borzalmas, végzetes hibát követett el… és mindent elveszített.
Mikor egy alkoholmámoros egyetemi buli hat ember halálával végződik, Cole-nak fel kell dolgoznia a tragédiában játszott szerepét. Ilyen esetben általában támaszkodhatna a legjobb barátaira – azokra, akik gyakorlatilag azóta vele vannak, hogy megtanult járni. Csakhogy ők meghaltak. És ami még ennél is rosszabb: valahol egy kórházi ágyban egy tizenhat éves lány fekszik összetört testtel, akitől az egész életét elragadták, hála egy rekesz sörnek és egy kocsikulcsnak.
Mindenki azt mondogatja Cole-nak, tudják, hogy amit tett, nem volt szándékos, ő mégis folyton magán érzi tekintetük súlyát, és hallja a suttogásukat a háta mögött. A srác mindezek mellett a borzalmas bűntudattól sem képes megszabadulni, ami mindig rátör, valahányszor csak a lányra gondol, aki még csak a kórterme közelébe sem engedi őt, hogy Cole bocsánatot kérhessen. Ahogy telnek a hónapok, és Cole-on egyre jobban elhatalmasodik a bűntudat és a magány, a fiú markából kezd minden kicsúszni, ami valaha is fontos volt a számára: az egyetem, a barátnője, a jövője. Az élete. Ám Cole-nak előbb le kell érnie a gödör legaljára, hogy rájöjjön, van még kiút személyes poklából: a megbocsátás.
És csakis egyetlen személy van, aki megadhatja ezt neki…

Információk:
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 184
Fordító: Szujer Orsolya
Megjelenés időpontja: 2017. július 7.

Szerintem: Na, a Tíz apró lélegzet nekem nagyon-nagyon tetszett, sajnos blogos értékelés nincs róla, mert jóval a blogom kezdete előtt olvastam, viszont molyos értékelésem van, azt belinkelem nektek, ha érdekel, olvassátok el. :) Kíváncsi leszek erre a kis előtörténetre :)


8.

Fülszöveg:
Lina ​az idei nyarat Toszkánában tölti, jóllehet, eleinte semmilyen érdeklődést nem mutat az ország napsütötte, varázslatos tájai iránt. Csupán édesanyja utolsó kívánságának eleget téve érkezett addig nem látott apjához. De milyen apa az olyan, aki tizenhat évig a gyereke felé sem néz? Lina ezért nem is vágyik másra, mint hazatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Aztán a kezébe kerül egy napló, amit édesanyja az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodás világ, amely titkos románccal, műalkotásokkal és eldugott pékségekkel van teli. Mindez arra ösztönzi Linát, hogy újdonsült barátjával, Rennel, anyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. A titok pedig azonnal más megvilágításba helyezi az anyjáról, az apjáról, sőt még az önmagáról alkotott képet is. Valaki egyszer azt mondta neki, hogy az emberek a szerelem és a fagylalt miatt mennek Olaszországba – néha azonban ennél sokkal többet találnak.




Információk:
Kiadó: Maxim
Oldalszám: 320
Megjelenés időpontja: 2017. június 17. 

Szerintem: Ó, hogy én ezzel a könyvvel már mióta szemezek! Mindig láttam a külföldi youtuber-eknél, és már akkor felkeltette a figyelmem, ezért most majd' kiugrok a bőrömből, hogy végre nemsokára mi is a polcunkon tudhatjuk ezt a szépséges könyvet. Már csak azt remélem, a belseje is olyan jó lesz, mint a külső része. :)


7.

Fülszöveg:
Te ​melyiket választanád: a bosszút vagy a szerelmet?
Többek szerint felelőtlen nőcsábász vagyok, aki magasról tesz az érzelmekre, és képtelen kötődni egy másik emberi lényhez. Ilyennek lát mindenki, mert az életstílusommal ezt hitetem el velük. Bulik, nők, zene… ez határozta meg az életemet egészen addig, amíg nem találkoztam Nastyával.
Igazi rockernek tartom magam. Olyan helyről jöttem, ahol a bűn a mindennapok része. Hiába szántak nekem különb életet, talán soha nem tudok kilépni a múltam árnyékából. Különösen úgy, hogy az orosz maffia látóterébe kerültem.
Zsák a foltját, szokták mondani, és az enyém egyértelműen Nastya, aki a legnagyobb természetességgel táraz, céloz és lő. Ráadásul úgy hajt át motorral a piroson, mint a rosszfiúk a csajokon.
Julia Lewis Thomson új, akciókban és meglepő fordulatokban bővelkedő történetben leplezi le a nagy sikerű Többek által című regényben megismert Maxim sötét titkait. Vajon beszippantja-e az a világ, amitől a családja egész életében óvta? Vagy elég ereje lesz ahhoz, hogy ellenálljon a csábításnak?


Információk:
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 272
Megjelenés időpontja: 2017. szeptember 20.

Szerintem: Az első részt nagyon szerettem, egyike a számomra kedves könyveim közül, mivel ő volt az első recenziós és egyben dedikált példányom, valamint nagyon aranyos a drága írónő is! A történet pedig tele van érzelmekkel és fordulatokkal, ezért nagyon kíváncsi leszek, hogy ez a rész is nyújt-e annyi élvezetet, mint az előző kötet.
A Többek által értékelést ide kattinva olvashatjátok. 


6.


A Lehullott csillagok folytatása! Erről még nincsenek információink, csak annyi, hogy idén, valószínűleg ősszel, mindenképpen jönni fog. Nagyon szívszerelem nekem az első rész, mivel általa megismerhettem egy nagyon kedves, aranyos, mosolygós nőszemélyt, akit ma már az egyik legjobb barátnőmnek tudhatok. 
Természetesen maga a történet sem egy hétköznapi fantasy könyv, ugyanis az űrben játszódik, tele van izgalmakkal és persze romantikával. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a következő részben, szóval Kedves Kiadó, kérlek siessetek vele! :)

Az első részről molyos értékelést itt olvashattok:







5.


Sajnos ide sem tudok nektek információt hozni, én is csak annyit tudok, amennyit a külföldieknél, valamint Andi (In my head youtuber) videójában láttam és hallottam, de ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy megfogjon a könyv. Amie Kaufman eggyel fentebbi könyvéből kiindulva, ez is csakis fantasztikus lehet! Plusz, ez a hihetetlenül egyedi kinézet és stílus kinek nem keltené fel az érdeklődését?! Ugye, hogy Nektek is. Persze azt se feledjük, hogy külföldön is agyon van dicsérve, ezért már alapból jó esélyekkel indul.
Annyit viszont tudok, hogy a Könyvmolyképző kiadó hozza a könyvet, aminek külön örülök, mert tőlük mindig igényes könyvet kapunk vissza. Csak egy kérdés maradt hátra: Mikor jön mááár???? :) 





4.

Fülszöveg:
A hölgyé a terep!
1900. december 10., este. A Keleti indóházból útra kel az 502-es Budapest–Predeal–Bukarest vonalon közlekedő éjszakai járat, hálókocsijában a híres magánzó detektív, Ambrózy báró tanítványával, Hangay Mili kisasszonnyal, akit szigorú mestere épp száműzetésre ítélt a székesfővárosból. A fényűző, első osztályú kocsikban csupa előkelő, jómódú, kiváló modorú hölgy és úr utazik, akik legrémesebb álmaikban sem gondolnák, hogy mire megérkeznek, az egész Monarchiában csak úgy emlegetik majd az 502-es járatot, mint „a fagyos éjszakában száguldó véres szerelvényt”.
Az új Ambrózy-történet az Ármány és kézfogó című regény idejében játszódik, és Hangay Mili kisasszony első önállóan felderített bűnügyét meséli el.

Információk:
Kiadó: Könyvmolykéző
Oldalszám: 96
Megjelenés időpontja: 2017. június 8.

Szerintem: Ajj, annyira csodálatos ez a borító! Egész nap el tudnám nézegetni, alig várom, hogy a polcomon legyen! Azt hiszem, erről a könyvről sem kell sokat mesélnem, hiszen nagyon sokan ismeritek és szeretitek az Ambrózy-báró sorozatot. Én is hatalmas rajongó vagyok, imádom Böszörményi bácsi stílusát, azt, ahogyan felépíti a köteteket, és állandóan újabb és újabb kalamajkába kavarja bohókás szereplőit. De persze azzal biztos egyetértetek, hogy a negyedik részt még jobban várjuk, mint bármi mást! :)

3.

Ismét egy még információk nélküli könyvecske, ám de, ezt szerintem már nagyon sokan ismeritek és tudjátok mi ez. IGEN! Ez az ACOTAR folytatása! Külföldön május elején jelent meg a harmadik része, a Court of Wings and Ruin. 
Ami nem újdonság, hogy imádtam ezt a könyvet, az írónő stílusát, a borítót, egyszóval mindent, teljesen elvarázsolt az egész, elejétől a végéig. 
Azt tudjuk, hogy idén ősszel ő is jön nálunk, szóval már csak pár hónap, és mi is a kezünkbe foghatjuk a folytatást,
Addig is, ha még nem olvastátok, akkor gyorsan pótoljátok, mert ezt a könyvet kár kihagyni!

Az értékelésemet pedig itt olvashatjátok az első részről: 





2.

Fülszöveg:
A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos. 


Információk:
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 352
Fordító: Barthó Eszter
Megjelenés időpontja: 2017. július 7. 

Szerintem: Oké. Őt már azóta várom, mióta januárban elolvastam az első részt, Az üzletet. Az írónő már az első kötettel, és a négy sráccal egyből levett a lábamról, megvett kilóra, imádom a könnyed, laza stílusát, a hétköznapi párbeszédeket és szituációkat, és azt, hogy a klisékből mennyire remekül meglehet alkotni egy mégis egyedi történetet. Még egy hónap, ne máááár! :)

Az első részről itt olvashattok.


1.

Fülszöveg:
Valóban ​te irányítod a saját életedet?
Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni.
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?
Baráth Viktória, az Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.


Információk:
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 368
Megjelenés időpontja: 2017. szeptember 20.

Szerintem: Természetesen, a leges-legjobban a barátnőm könyvét várom. Nagyon izgulok érte, és azért, hogy Nektek hogyan fog tetszeni. Volt szerencsém béta olvasóként megismerni a történetet, ezért már tudom, hogy mik lesznek benne, és hű, komolyan nem tudtam, hogy Viki ennyire sokszínű, és hogy minden témában ennyire remek könyvet tud alkotni. Szóval, remélem ti is várjátok, és ha ez nem elég, van egy bejegyzésem, amiben még jobban megismerkedhettek a hamarosan megjelenő, lehengerlő történettel: KATT IDE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése