Elle Kennedy: The Mistake - A baklövés (#2 Off-Campus)

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos. 

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 352
Fordító: Barthó Eszter

❉❉❉

Az első rész, Az üzlet (a linkre kattintva elolvashatjátok az első rész értékelését) után nagyon vártam már a folytatást. Tudtam, hogy a négy könyvben mindegyik srácnak külön története lesz, de így utólag nem is bánom, hiszen a régiek még jelen vannak a további kötetekben, és megismerhetjük mind a négy nagyszerű pasast. Garrett, Logan, Dean és Tucker egy hokicsapatban játszanak, és egy lakást is bérelnek. Barátságuk és összetartásuk irigylésre méltó. Mindnyájan nagy nőcsábászok, mégis lassacskán beér a fejük, és rájönnek, hogy boldogak csak egy különleges lány mellett lehetnek. Mindegyikük története tele van érzelmekkel, poénokkal, szívszorító és könnycsalogató részekkel és a nehéz múlttal való szembenézéssel. 

Ebben a részben John Logan kap főszerepet, aki szerelmes a legjobb barátja barátnőjébe. Ezt a
problémát alkalmi nőcskékkel próbálja figyelmen kívül hagyni, ám ez nem megy neki olyan könnyen, mint szeretné. Egy nap véletlenül a másik szereplőnk, Grace szobájában, khm, jobban mondva ágyában köt ki. Egy kis játékot követően Logan nem elégedett a teljesítményével, ezért újra visszatér Grace-hez, aki meglehetősen összezavarodik, és felfoghatatlan neki, hogy a suli egyik legmenőbb és leghelyesebb fiúja az ő ágyát melegíti újra és újra. Ebből adódnak is számára konfliktusok a barátok terén. Igen ám, de Logan egy úriember, és nem akarja kihasználni a lányt arra, hogy elterelje a figyelmét egy másikról, ezért szakít vele. Grace eléggé magába zuhan, és az édesanyjánál tölti a nyarat, hogy minél távolabb legyen az áruló barátoktól, valamint a hazug pasitól. Logan azonban rájön, hogy nem egy konkrét nőre vágyott, hanem egy olyan kapcsolatra, mint amilyen a legjobb barátjának is van. Mindenáron vissza akarja szerezni Grace-t, bebizonyítani neki, hogy több van benne, mint amit elsőre magából mutatott. Grace rendesen megdolgoztatja a srácot, Logan pedig teper érte, ahogy csak tud.

Annyira szerettem a párosukat, nagyon édesek voltak és tökéletesen összeillettek.
Logan drága nyugodtan csatlakozhat a hárememhez, sőt, előkelő helyet is kínálok neki Garrett mellé. Csak mert megérdemli. Szerettem, hogy olyan kitartó volt és kedves a lánnyal, valamint a frappáns beszólási is tetszettek.
Grace pedig egy nagyon erős hősnő, jól tette, amiért nem hagyta magát, és nem adta magát egy könnyen. Az ő karaktere is nagyon közel került hozzám, kedves lány, talpraesett, okos és könyvmoly persze. Neki is vannak hibái, de ezekkel a hibákkal is szerethető, akárcsak Logan. Ketten tökéletesen kiegészítik egymást.

Elle Kennedy újra és újra lenyűgöz! A klisémorzsákból is varázshegyet tud építeni, különleges és lehengerlő stílusával az olvasókat is leveszi a lábáról. Észrevétlenül szövi be a karaktereit a szívünkbe, hogy aztán örökre ott ragadjanak. Nagyon jól vegyíti a sportot, a nehéz sorsokat, a humort, a romantikát és a pikáns részeket is. Az erotikus jeleneteket is nagyon szerettem, szinte végig vigyorogtam az egész könyvet, kivéve a szomorúbb részeknél, ahol viszont eléggé fájt a szívem a szereplőkért. Viszont a minimum 16 év feletti kor betartandó, mert vannak benne tényleg elég forró jelenetek. :))

Személy szerint nagyon imádom az írónőt, tényleg fantasztikus amit csinál, és ahogy csinálja. Alig várom a következő könyvét!

Sokan írtátok, hogy ez a rész nem volt olyan jó, mint Garrett könyve. Én nem éreztem ilyet, nekem ez is ugyanannyira tetszett, ugyanannyira odáig vagyok Loganért is, és ugyanúgy különleges helye van a szívemben. Remélem, sőt biztos, hogy a többi résszel is így leszek, és valószínűleg azok is, akiknek mind a két könyv tetszett.

Faltam a sorokat, az egész könyvet, túl hamar vége lett és legszívesebben most azonnal újraolvasnám! Megérdemli a figyelmet, azt hogy mindenki szeresse. Több ilyen könyv kellene, amik ennyire olvastatják magukat, ami magába szippant és ad egy olyan életérzést, egy olyan történetet, amely mindörökre megmarad a lelkedben. 

Köszönöm Elle Kennedy, és Köszönöm Könyvmolyképző, amiért elhoztátok ezt a remek sorozatot! :)


Hatalmas köszönet a Könyvmolyképző Kiadónak a könyvpéldányért! :) 

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, IDE KATTINTVA te is beszerezheted! :)


Csillagos értékelés:

Kedvenc idézetek:

"Ne vesztegesd az időt azzal, hogy seggfejek bunkóságain rágódsz."
*
"– De komolyan, hatalmas vagy. Hatalmas mellkas, hatalmas láb, hatalmas kéz…
– Hatalmas farok – teszi hozzá. – Ne feledkezz meg a hatalmas farkamról!
– Mármint erről a kis nudliról? – húzom végig az ujjamat a selymesen sima rúdon. Nem is értem, hogy lehet még mindig merevedése azok után, amit csináltunk. – Várj csak! Keresek egy nagyítót, hogy jobban lássam.
– Fogd be, asszony!"
*
"Gyerekként mindig minden nagyobbnak tűnik."
*
"– Komolyan, haver, vegyél már fel egy trikót!
– Tudod, hogy van ez. Isten nem adott volna ilyen tökéletes testet, ha nem akarná, hogy mutogassam.
– Szerintem isten erre azt mondaná: Öltözz fel rendesen, ha kocogni mész, te önimádó pöcs."
*
"Mivel 100%-ig biztos vagyok a heteroszexualitásomban, még azt is megkockáztatom, hogy melegként nemcsak kefélni akarnék Garrett Grahammel, de gondolkodás nélkül hozzá is mennék."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése